promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vandát úgy leoltották, hogy köpni-nyelni nem tudott - Videón a rettenetesen kellemetlen pillanat
Borítókép:  RTL (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda csak játszani akart, de jó nagy beszólást kapott helyette.

Schumacher Vanda az utóbbi években nagyon ügyesen csinálta a dolgokat, ugyanis sikerült felküzdenie magát a celebek ranglétráján, és mára ő lett az RTL egyik legfoglalkoztatottabb arca. Szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, illetve nemrég az Activityben és a Celebrandiban is láthattuk őt, szóval szinte folyamatosan a képernyőn volt mostanság – akadtak is elég emlékezetes pillanatai a különböző műsorokban.

Jelenleg is zajlik a SZIN, vagyis a Szegedi Ifjúsági Napok, amin Schumacher Vanda is ott van, ráadásul nem akármilyen szerepben, ugyanis a backstage-ben játszik másokkal. Egészen konkrétan az 5:55-ös játékot, aminél az a cél, hogy valaki egy gomb segítségével pontosan 5 másodperc, 55 századmásodpercnél állítsa meg a számlálót – nem egyszerű, de persze nem is lehetetlen.

Schumacher Vanda játékostársa nem más volt, mint a „Mizu” című gigasláger előadója, Fluor Tomi, aki láthatóan nagyon jókedvű volt a SZIN-en. A rapper annyira poénkodósra vette a figurát, hogy még le is oltotta Vandát, ráadásul úgy, hogy köpni-nyelni nem tudott a beszólás hallatán – ez sokak szerint rettenetesen vicces volt, de olyanok is akadtak, akik inkább kellemetlennek vélték.

Schumacher Vanda éppen azzal piszkálta Fluor Tomit, hogy vajon ér-e a győzelem azok után, hogy az előadó előtte gyakorolt egy picit a játékgépen, majd a rapper egyből lecsapott, és mondta a műsorvezetőnek, hogy ő bezzeg még többet gyakorolt, és mégis jóval rosszabb eredményeket ért el, mint ő – végül Fluor Tomi nyert amúgy 5:60-as idővel, pedig Schumacher Vanda még meg is zavarta őt.

Itt lehet megtekinteni az esetről készült videót, aminek köszönhetően azt is megcsodálhatjuk, hogy Schumacher Vanda áttetsző ruhában van, így bárki láthatja a bugyiját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás