promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egész Európában a Lidl új reklámjáról beszélnek, a magyarok is meglepődtek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lidl új reklámja láttán sokan ledöbbentek.

Ha szavazhatnánk az év legszenzációsabb reklámjáról, akkor mi biztos, hogy a Lidl-nek adnánk ezt a címet. A vállalat hatalmas marketingbombát dobott le, aminek debütálására nagyon készültek, még egy külön közleményt is kiadtak miatta. Most Európaszerte ez a beszédtéma; nem csoda, hiszen egy olyan világsztárral készítettek reklámfilmet, akiért Magyarországon is rengetegen rajonganak.

A 76 éves Arnold Schwarzenegger kapta a megtisztelő feladatot, hogy reklámozza az új Parkside termékeket. A "You Got This" mottóval megjelent kisfilmben a színészlegenda olyan ikonikus filmjeit idézi meg, mint például a Terminátor és az Ovizsaru - míg az egyik jelenetben sötét napszemüvegben akkus fúrót és kézi körfűrészt dobál, addig a másikban kisgyerekeknek magyarázza, milyen fontos a kreatív gondolkodás.

Közleményében a Lidl azt írta, hogy Arnold Schwarzenegger "tökéletesen illik" a Parkside termékcsalád termékeihez, és olyan szavak kapcsolódnak hozzá, mint az

„erő, az ambíció, a gyakorlatiasság és a vagány hozzáállás”.

Az üzletlánc új reklámja számos európai országában fut jelenleg, és mindenhol rácsodálkoznak a rajongók, hogy Schwarzi promótálja a legújabb barkácseszközöket. A Lidl 31 országban van jelen 11 200 áruházzal és több mint 200 logisztikai központtal, tehát nem túlzás, mikor azt mondjuk, hogy Európa egyik vezető diszkontáruház-lánca. A Lidl Magyarország 2004-ben kezdte meg a működését, azóta is egyre több üzletük nyílik hazánkban is.

Azt nem tudni, hogy a Terminátorral készült reklámfilm a magyar televíziós csatornákon is látható lesz majd, pedig milyen jó lenne Gáti Oszkár hangján hallani az alábbi mondatot:

„Minden, amit valaha is felépítettem, azért volt, mert a tenyeremben volt az erő, akárcsak neked”

- mondja Schwarzenegger a Lidl reklámjában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás