promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger egy 27 évvel fiatalabb szőke bombázóval jött össze, így néz ki a Terminátor barátnője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger teljesen odavan a csinos barátnőjéért.

Arnold Schwarzenegger egy igazi ikon, aki több fronton is maradandót alkotott az utóbbi évtizedekben. A magyaroknak valószínűleg minden idők egyik legnagyobb akcióhőseként marad meg örökre az izmos osztrák színész, akinek sikerült meghódítania Hollywoodot, és egy időben a legjobban fizetett szupersztár volt – aki esetleg szeretné próbára tenni a tudását Arnie filmjeivel kapcsolatban, az megteheti ezzel az izgalmas képes kvízzel:

Nemrég mutatták be Netflixen a FUBAR című akció-vígjáték sorozatot Arnold Schwarzenegger főszereplésével, az alkotás pedig hatalmas siker lett, így a világ egyik legnagyobb streamingszolgáltatóját is sikerült meghódítania a Terminátor T-800-asának, nem csoda, hogy a második évadot is berendelték. Ez óriási teljesítmény, főleg így 75 évesen, és Arnie szerencsére nem egyedül örül a sikerének, hiszen már jó ideje boldog párkapcsolatban él.

Arnold Schwarzenegger gigantikus botrányba keveredett 2011-ben, ugyanis kiderült, hogy régebben viszonya volt az egyik házában dolgozó nővel, és született tőle egy házasságon kívüli gyermeke. A színész akkori felesége, Maria Shriver ezért elvált tőle, de hivatalosan 1986-től egészen 2021-ig voltak házasok, ugyanis olyan sokáig egyezkedtek a vagyonon, hogy évekig elhúzódott a dolog.

A nagy port kavaró eset után esztendőt kellett várnia Arnold Schwarzeneggernek, mire újra rátalált a szerelem: 2013-ban összejött Heather Milligannel, aki 27 évvel fiatalabb nála.

Arnold Schwarzenegger és a sztársportolók gyógyterapeutájaként dolgozó Heather Milligan egy közös munka során ismerkedtek meg, és hamar megtalálták a közös nevezőt, mivel a nő is egykor versenysportoló volt. Elkezdtek randizgatni, és már 10 éve együtt vannak, közösen is meg szoktak jelenni különböző eseményeken. Arnie elmondta, hogy rendkívül büszke a barátnőjére a sikerei miatt, és nagyon szereti őt, de nem szeretnének összeházasodni – inkább csak élvezik az együtt töltött időt.

Így néz ki Heather Milligan és Arnold Schwarzenegger:


Kép: Profimedia

Akit pedig érdekel Arnold Schwarzenegger hihetetlen élettörténete, annak ajánljuk az Arnold című, 3 részes dokuszériát, ami jelenleg is elérhető a Netflixen – itt lehet megnézni a magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás