promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi melle nyilvános helyen csúszott ki a felsőjéből, egy hotelben villantott a műsorvezető?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi fotója kínos helyzetet teremtett.

Most, hogy mindenki Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról ír és beszél, Szabó Zsófi fellélegezhet, hogy egy kis időre leszálltak a magánéletéről, hiszen nemrég még attól volt hangos a hazai sajtó, hogy egy nála sokkal idősebb, milliárdos, külföldi üzletemberrel jött össze. Ezt persze senki sem tudta sem megerősíteni, sem bebizonyítani, valószínűleg ezért sem firtatják tovább a témát.

Az RTL műsorvezetője most még kihasználja a nyár utolsó napjait, nemrég egy olyan képet rakott fel, ami a gyöngyösi Avar Hotelben készült róla.

Zsófi pezsgővel a kezében, fekete-fehér csíkos szettben látható. A fotó miatt volt olyan kommentelő, aki megjegyezte, hogy bár itt is nagyon jól néz ki, azért egy alvás igazán ráférne. Míg egy másik hozzászoló olyasmit szúrt ki rajta, ami egy igazán kínos szituációt eredményezett.

Egy férfi követője ugyanis azt írta, hogy Zsófinak kicsúszott a melle a ruhájából. A műsorvezető hamar észrevette a kommentet, és azonnal reagált rá:

„Az a bordám”.

Ezek után a többi kommentelő megragadta az alkalmat, hogy ízekre szedje a férfit, aki mellnek nézte Szabó Zsófi bordáját. Volt, aki szemüveget javasolt neki, volt, aki megjegyezte, hogy biztos nem az anatómia a legnagyobb erőssége, míg egy hölgy hozzászóló azt írta, hogy még ha nem is a bordája lógna ki Zsófinak, akkor is egy vonzó hölgy; nem mellesleg mindenki azt hisz, amit akar, de szinte úgysem lehetne semmit látni.

A férfi természetesen bocsánatot kért a hozzászólása miatt Zsófitól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás