promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szemet gyönyörködtető meglepetésötlet bármilyen alkalomra, egy életre elfelejtheted az ajándékozással kapcsolatos összes problémát
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ASMR egy robbanásszerű gyorsasággal elterjedő jelenség, ami az elme és a test különböző külső ingerek által nyújtott megnyugtatását jelenti. Van aki imádja, van akinek a hideg futkos tőle a hátán, de nem mehetünk el mellette szó nélkül.

Biztosan te is láttál már olyan mikrofont simogató, asztalon műkörömmel kopogó, vagy bársonyt dörzsölő emberekről videót, akik ezen kívül semmi mást nem csináltak a videóban, esetleg suttogva beszéltek, rágtak valamit, nyammogtak, valamilyen hangot adtak ki magukból, mégis milliós megtekintést sikerült elérniük. Klasszikusan ezt nevezték ASMR videónak. A keletkezett hang hatására libabőrösek leszünk és kellemes módon kiráz tőle a hideg.

Természetesen ez sem mindenkire ugyanúgy hat, van, aki például kifejezetten nem bírja elviselni ezeket a hanghatásokat és kerüli ezeknek a videóknak a megtekintését.

A nyugalomra azoban mindannyian vágyunk és mivel az ASMR videók készítése már önmagában aranybányának bizonyult, az audiós behatást nem kedvelő embereket is szerették volna bevonni a felhasználók körébe. Így szépen lassan kialakultak a látvány alapú ASMR videók, ahol emberek már valamilyen konkrétan nézhető, élvezhető tevékenységet végeznek a kamera előtt, amelynek valamilyen célja, végterméke van. Ez általában pepecselős, kézműves doldok készítése, ahol a lényeg a kreativitáson és a gyönyörű kiegészítők használtán van.

Most egy ilyen vizuális ASMR videót hoztunk nektek, ahol egy gyönyörű napló felcicomázását nézhetitek meg. A látvány szemet gyönyörködtető, én személy szerint már háromszor néztem végig. Kellemes a háttérzene, igazán szép, minőségi eszközökkel dolgozik a készítő, illetve a végeredmény is csodálatos.

Amennyiben kedvet kaptál az elkészítéséhez, akkor kreatív hobbi boltban mi is megvásárolhatjuk az összes, videóban látott kiegészítőt és könnyedén megcsinálhatjuk mi is álmaink naplóját. Az biztos, hogy jóval olcsóbb, mintha készen akarnánk megvenni egy ilyen csodát és teljesen személyre szabott, akár ajándéknak is tökéletes.

@the.crafty.lefty ASMR Aesthetic Journaling Cherry Blossom Sakura Theme Shaker Spread I really waited for the Cherry Blossom season so I can finally decorate the cover page of my Tsuki Sakura Journey Travel Journal. I just wanted it to be matchy matchy like always. Lol. Pink Journal: @Notebook Therapy THECRAFTYLEFTY for 10% discount Washi Tape: @Paperwrld THECRAFTYLEFTY for 10% discount @Esterbrook Pen Tok Bee page holder: @bestpenkorea Girl sticker: @The Artsy Lab TCRAFTYL10 for 10% discount Clear notepad: @stationerypal THECRAFTYLEFTY for 18% discount Sakura/Cherry Blossom stickers: @amazon Die cuts: Made by me Sakura vellum & textured paper @Oomomo Manitoba Shaker goodies: @dollartree Quote sticker: @michaelsstores Blingblings: my daughter's room Links in the bio #asmrjournaling #journalinspiration #thecraftylefty #thecraftyleftystudio #asmr #cherryblossom #sakura #winnipeg #canada #fyp #foryou #foryoupage original sound - The Crafty Lefty
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás