promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erotikusan vetkőzött le mindenkinek a Szerencsekerék háziasszonya, aki már túlságosan is vadító
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch szereti elővenni a pajzán énjét, főleg ilyenkor nyáron.

Sydney van den Bosch neve is ugyebár elárulja, hogy Amszterdamban látta meg anno a napvilágot. A híresség édesapja holland, de az édesanyja magyar. Később Sydney már igazából Szigetszentmiklóson nőtt fel.

Anno 2014-ben bezsebelte a Miss Earth Hungary címet, és képviselte hazánkat a nemzetközi szépségversenyen. Bár sajnos nem jutott be az első 16 közé, de a közönségszavazáson a harmadik legszebb lány lett.

Később 2015-től az Amnesia AMN’S divatmárka arca lett, és több fotózáson és kampányon is részt vett, majd jött a TV2-s karrier. Olyan m Bár Kasza Tibi a Szerencsekerék műsorvezetője, de a mindig gyönyörű Sydney van den Bosch a show háziasszonya. Az ő híres elődje anno még Prokopp Dóra volt.

A 27 éves szépségkirálynő kifogástalanul néz ki a képernyőn, és persze azon kívül is. Sydney van den Bosch körül minden jól alakul jelenleg: nem rég az év közösségimédia-sztárjának választották, míg maga a Szerencsekerék az év vetélkedője lett. A holland származású sztár feltűnt a Farm VIP-ben, na meg a Hal a tortánban is megmutatta a főzőtudását.

Sydney magánélete is érdekes fordulatokat vett az elmúlt években. 2014 és 2016 között Baronits Gábor színésszel járt, de a kapcsolatuk végül zátonyra futott. Később összeházasodott Egerszegi Tamás labdarúgóval, akivel boldogan élnek együtt. A Szerencsekerék háziasszonya ritkán mutatja meg a nyilvánosság előtt férjét, házasságukról szinte semmit sem tudni, de ez valószínűleg teljes mértékben tudatos.

Sydney van den Bosch általában egyedül tűnik fel az Instagramon, ahol merész villantásokat is be szokott vállalni. Legutóbb egy fehérneműs fotózáson vett részt a modell, de megmutatjuk nektek dögös bikiniben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás