promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hihetetlenül dögös Margot Robbie egy kemény árbócrúdon ülve mutatta meg csodás alakját, szintén lengén öltözött barátnője is vele tartott
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem tud olyasmit viselni a színésznő, ami után ne borulna le a világ szájtátva a lábai elé.

Nem túlzás Margot Robbiera azt mondani, hogy ő a modernkori Marilyn Monroe. Igazi szexszimbólum, férfiak tízmilliói hevernek a lábai előtt. A színésznő egy igazi kaméleon, ami a külsejét illeti: a vörös szőnyegen csodálatosan, igazi királynőként talpig sminkben jelenik meg, versenyeznek érte a divatcégek, hogy kinek viselje a ruháját, hiszen bármit amit magára vesz királynőivé teszi.

Ott van emellett a hétköznapi arca is, amelyet leginkább lesifotókról, vagy az általa közzétett képekről ismerhetünk meg, amelyen teljesen sallangmentesen, igazi szomszédlányként jelenik meg. A két énje között azonban egy dolog megegyezik: mindkettőn gyönyörű és igazi, nagybetűs nőként tekintünk rá.

Egyébként sokan, sok helyen elmondták azt is, hogy a külső hihetetlen személyiséggel párosul az esetében, ami igen ritka a hollywoodi berkekben. Mentes minden sztárallűrtől, kedves a rajongókkal, mindenkihez van egy jó szava és nem mellesleg dolgozni is imádnak vele. Fegyelmezett, pontos, tisztelettudó, hatalmas a munkabírása és mindig nagyon szívélyes a stábtagokkal is, legyen szó bárkiről.

Bár eddig sem panaszkodhatott az ismertség miatt, most azonban (ahogy sokan viccesen fogalmaztak) egy atombomba erejével robbant be a köztudatba Barbie című filmjével, melyet igazi szerelmprojektként emleget. Többször elmondta mekkora megtiszteltetés neki egy ilyen kaliberű szerep eljátszása és látszott rajta, hogy komolyan is gondolja. A film marketingjének a része volt az, hogy minden sajtótájékoztatón rózsaszínben kellett megjelennie, ennek ő maradéktalanul eleget is tett.

Nem meglepő hát, hogy ezután az őrült hajtás után ő is vágyik a pihenésre. Ha egy híresség nyaralni megy, akkor egy dolgot borítékolni lehet, aminek sok rajongó nagyon örül: a bikinis fotókat.

Most egy ilyet hoztunk nektek és a visszatérve a cikk elejére, tökéletesen érvényesül a fotón az, amit fentebb írtam: Margot Robbie itt a hétköznapi arcát mutatja, egy kedves ismerőse társaságában, mégis csak arra tudunk gondolni, hogy egy egyszerű bikiniben, smink nélkül is milyen szoborszerű szépség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás