promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett videójánál nem látsz ma kínosabbat, ezt mégis hogy gondolta?
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem ez volt Köllő Babett legjobb alakítása, az biztos.

Sokan a Feleségek luxuskivitelben című reality műsornak köszönhetően ismerték meg Köllő Babettet, aki az utóbbi években rendesen feltört, hiszen manapság a magyar televíziózás egyik megkerülhetetlen alakjának számít. A rajongói örülhetnek, ugyanis hamarosan újra láthatják őt a TV2-n a Sztárban sztár leszek! következő évadában, amiben ismét mesterként fog szerepelni a csinos híresség.

A több, mint 250 ezer Instagram követővel rendelkező Köllő Babett nagyon népszerű, ráadásul érdekes módon (és sokakkal ellentétben) az esetek többségében képes kimaradni a botrányokból. Nemrég mondjuk belekeveredett egy nagy port kavaró balhéba, ugyanis elkezdték pletykálni, hogy összeszűrte a levet a sztárfocistával, Szoboszlai Dominikkal, de ebből állítólag semmi sem igaz – sőt, elvileg jogi lépéseket is tett az üggyel kapcsolatban a színésznő.

A minap egy piszok kellemetlen videót posztolt magáról Köllő Babett, ugyanis nagyon kínos módon próbált reklámozni pár terméket – a végeredményt valóban rossz nézni, akármennyire is kedveljük a hírességet.

Köllő Babett a felvételen magával beszélget, az egyik „énjén” pedig edzős ruha van. Az átlagosan öltözött karaktere megkérdezi a másiktól, hogy vajon tudja-e, mivel lehet elősegíteni az éjszakai testsúly kontrollt és a zsírbontást, mire az edzős ruhába bújt figurája elkezd vadul bólogatni, majd ruhástul befekszik az ágyba – majd jön a reakció:

„Nem, Babett... Nem azzal, hogy edzőruhában mész aludni...”

Köllő Babett minden bizonnyal humorosnak szánta ezt a bevezetést a reklámposzthoz, de tényleg inkább kellemetlen az összhatás, mint vicces, hiszen a játéka sem az igazi, illetve maga a koncepció sem – főleg, hogy utána simán elkezdődik az átlagos, sokak számára kifejezetten irritáló „rátukmálás”, ami az aszpartámos őrület után már zsigerből taszítja a legtöbb embert.

Itt lehet megnézni a sokak szerint rettenetesen kínos videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás