promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányosan viselkedett a kasszás a vevővel, ám az zseniálisan vágott vissza neki
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tűpontos videó született a sokak által legutáltabb jelenségről: az undok kasszásokról.

Gondolom senkinek sem kell bemutatni, hogy milyen az, amikor teljesen indokolatlanul a pénztárban ülő személy egyszerűen csak bunkó veled. Nem tudsz jól csinálni semmit: hiába vagy kedves, szótlan, beszédes, ha rossz napja van, akkor neked is legyen az.

Sosem szeretek csak egy oldalról vizsgálni egy adott szituációt, így rögtön az elején leszögezném: udvariatlan vásárlóból valószínűleg jóval több akad, mint ilyen flegma pénztárosból. Sokan sportot űznek abból, hogy a személyzetet vegzálják valahol, a vevőnek mindig igaza van alapon. Nincs mindig igaza, sőt, meglepően sokszor tud tévedni a kedves vásárló.

A videó tárgya azonban itt most a kasszások tipikus megszólalásai, így kanyarodjunk is vissza ehhez. Előkerül itt minden kéremszépen, amihez szerintem mindenki tud valamilyen szinten kapcsolódni. A kézben hurcolt termékek, mert nem találunk kosarat. A kasszaszalagra kipakolt áru és a mögötte lévő kilométernyi hely, amelyre megjegyzi a kasszás, hogy használj elválasztót, hiszen így honnan tudja meddig a tied a felpakolt termék és hol kezdődik a következő vásárlóé?

Bemutatja az ÁFÁs számla kérésére adott reakciót, ezt szinte kivétel nélkül mindenhol emberiség ellen elkövetett bűntettnek veszik. Szóba kerül az is, hogy amikor nincs kiírva az ár megkérdezzük a kasszást, hogy mégis mennyi az annyi és miután nem kérjük, szinte bűnelkövetőként néz ránk.

Következik a hangosbemondóba való sztornózáskérés, illetve a szintén hangosbemondóba történő ultrakellemetlen bemondás is, miszerint a vásárló mégsem kéri a körömgombakrémet, túl drága.

Elképesztően szórakoztató videó, egy mindenki számára ismerős helyzetből. A vége persze csak vicc, inkább azt fogadjátok meg, amit a leírásban javasolt a készítő: ha ilyennel találkoztok, akkor csak mosolyogjatok, hiszen nem tudhatjátok, mitől van valakinek rossz napja. De azt se hagyjátok, hogy egy ilyen a tiéteket elrontsa.

@dordzscerencsingi Igen, megint csak tudom hogy nem minden kasszás ilyen, de azért ez egy elég általanos jelenség manapság. Ha legközelebb ilyen helyzetbe kerülsz, remélem eszedbe jut ez a videó és ahelyett hogy harcba szállsz a hölggyel, akinek valószínüleg nincs jó napja, inkább csak mosolyogj egyet! #foryou #nekedbee #fypシ #foryouu #viral #nekedbeeeee #foryoup #nekedbelegyenbenne #nekedb #nekedbeszeretnemlatniii #fypdongggggggg #foryoupageofficiall #foryoupage #nekedbepls #neke #nekedbelegyen #goviral Comedy Music - Nissa

Természetesen akinek nem inge ne vegye magára, igazán szuper eladók és bolti dolgozók is vannak, akik nap nap után képesek arra, hogy örömmel és mosolyogva szolgálják ki az embereket. Előttük le a kalappal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás