promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Kamilla királyné, fájdalom és szomorúság költözött a Buckingham-palotába
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

77 éves korában elhunyt Kamilla királyné első szerelme, Kevin Burke - jelentették.

Kevin Burke, akit Kamilla királyné első szerelmének tartottak, elhunyt. Családja pedig a brit alapítványtól kért segítséget.

Burke úr a hónap elején hunyt el ismeretlen okból. Kamilla 1965-ben egy Knightsbridge-i partin ismerkedett meg Kevinnel. Ő később feleségül vette a reklámszakember Peta Bakert, akivel 14 évig tartott a házassága, és 2001-ben ért véget. Majd feleségül vette Luisa Fairey egykori fejvadászt, és 58 évesen lett először apa. Burke úr temetésére a jövő hónapban kerül sor.

Bár szerelmük rövid életű volt, Kevin Burke nagyon nagy szeretettel beszélt egykori szerelméről, akiből később királyné lett. Jessica Jayne önéletrajzi könyvében ezt mondta:

"A legjobb szórakozás volt, és nekem volt a legjobb és legszórakoztatóbb partnerem, akit csak kívánni lehetett.”

"Kamilla rendkívül népszerű volt, és bár nem volt egy klasszikus szépség, mégis vonzó és szexi volt. Egész évben Kamillával maradtam. Azt hiszem, szerelmesek voltunk egymásba, aztán dobott engem. Hogy miért? Nos, a rövid válasz az, hogy Londonban szórakozott"

- nyilatkozott róla korábban a már elhunyt kedvese.

A hírről akkor értesült a királyi család, amikor Károly király ma hivatalosan is megkezdte nyári vakációját Balmoralban, a walesi herceggel és hercegnővel tartandó fontos csúcstalálkozó előtt. A kastély kapui előtt egy kis ünnepség keretében hivatalosan is köszöntötték a skót felföldön fekvő birtokán, folytatva ezzel néhai édesanyja, a királynő hagyományát, aki tavaly halt meg Balmoralban.

Károly hagyományos kiltjébe öltözve ellenőrizte a Robert Weir őrnagy parancsnoksága alatt álló, a skót királyi ezred 5. zászlóaljának balaklavai századából alakult díszőrséget. A katonák a dudán és a dobokon is játszottak az ünnepségen, amelyen az ezred kabalafigurája - egy aprócska shetlandi póni, Cruachan IV. tizedes - is jelen volt.

Forrás: mirror.co.uk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás