promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 61 évesen A múmia-filmek rettegett sztárja, a frásztkeltő Imhotep, Brendan Fraser legnagyobb ellenfele
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A múmia filmek antihőse igazán karakteres szerepet kapott a világ legjobb kalandfilmjeiben.

A múmia-filmek akciódús kalandfilm-sorozat, az ezredforduló talán legjobb kalandfilmsorozata. A filmsorozat első részét 1999-ben mutatták be, melyben egy régészeti expedíció során egy ősi múmiát élesztenek fel. Arnold Vosloo, a dél-afrikai színész, a sorozatban Imhotep fáraót alakította, aki az első két film főgonosza. Vosloo karizmatikus játékával és intenzív megjelenésével tette emlékezetessé a karaktert. A filmsorozat kritikai és kasszasiker volt, melynek köszönhetően A múmia-franchise-t kiegészítették újabb filmekkel, spin-offokkal és televíziós sorozatokkal. Bár Arnold Vosloo számos más film- és televíziós produkcióban is szerepelt,

A múmia-filmek tették igazán ismertté és elismertté világszerte.

A filmekben Brendan Fraser legnagyobb ellenfelét alakítja, akivel két részben is összeacsapnak. Utóbb pedig Dwayne Johnson is feltűnik, mint egyfajta legyőzhetetlen főgonosz.

De mi lett A múmia-filmek után Imhoteppel?

Az ikonikus főgonoszt Magyarországon a legtöbben csak a Múmia-filmekből ismerik, pedig a sztár rengeteg produkcióban szerepelt még ezen kívül is karrierje során, többek között a G. I. Joe-filmekben is láthattuk őt, méghozzá itt is szerepeltek együtt Dwayne Johnson-nal. Arnold Vosloo viccesen többször is megjegyezte a vele készült interjúk során, hogy bizony az évek alatt nagyon sokszor összekeverték már Billy Zane-nel, aki a Titanic-ban alakított feledhetetlent.

Így néz ki 61 évesen a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás