promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish gyógyíthatatlan betegségben szenved, extrém illatfelhőről számoltak be körülötte Budapesten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Billie Eilish egy nagyon komoly betegséggel küzd meg a mindennapokban, ami felborítja az életét.

Azt mindenki tudta, hogy óriási hisztériát fog kelteni Billie Eilish Sziget fesztiválos koncertje. Stílusosan az ő showja zárta a Nagyszínpad programját kedden este, de akadtak olyan rajongók, aki már a tűző napon beálltak az első sorba, hogy a lehető legjobb helyük legyen.

Billie Eilish az egyik legnagyobb fellépőként odatette alaposan magát. Állítólag a koncert előtt sem alkohollal kapcsolta ki az agyát, hanem mogyorókrémet kért. A világhírű énekesnő hétköznapjai azért abszolút nem könnyűek, mivel van egy gyógyíthatatlan betegsége, ami végig el fogja őt kísérni.

Először is állítólag ott van az imposztor szindrómája, de azért nem annyira komoly, és inkább lelki eredetű. Ez gyakorlatilag egy önértékelési zavar, amikor valaki úgy gondolja, hogy a sikerei nem a saját érdemei, hanem azokat csupán a véletlen szerencsének köszönheti.

Billie Eilish Tourette-szindrómája azonban már begyűrözött teljesen a hétköznapjaiba. Már 11 éves kora óta tudja, hogy ezzel kell együtt élnie de nem akarta, hogy ez befolyásolja a karrierjét vagy a rajongók véleményét. Később azért kezdett erről nyilvánosan beszélni, amikor észrevették rajta a tikkelés első jeleit.

A Tourette-szindróma egy olyan idegrendszeri betegség, amely önkéntelen hangadásokkal és/vagy mozdulatokkal jár, amelyeket tikkeknek nevezünk. A tikkek általában gyermekkorban kezdődnek, és változhatnak az idő múlásával. A szindróma sajnos nem gyógyítható, de jól karban tartható a viselkedéses terápia és gyógyszeres terápiával.

Billie Eilish szerencsés, mivel éneklés, vagy táncolás közben nem jönnek elő nála a tünetek, de a hétköznapokban tudnak problémát okozni. Volt olyan, hogy elharapott egy poharat, mert akkor tört rá a tikkelés.

Viszont a betegsége nem gátolta abban, hogy magát adja, és szétnézzen egy kicsit Budapesten. Például imádja a különleges parfümöket, így másfél órán keresztül válogatott az egyik üzletben. A szülei és a turnés csapat is elkísérte a kiruccanásra. Szóval lehet még a Szigetes fellépése után is sokan tudtak találkozni vele a fővárosban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás