promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irdatlanul drága  T  Danny luxusórája, aminek szívesen látnád a bankszámládon az összegét
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

T.Danny a többi rapperhez hasonlóan szereti megmutatni, hogy a pénz nála nem akadály.

Egyre többen kezdik megismerni Telegdy Dániel Márton, vagy T.Danny nevét akinek az új generáció közül a YouTube segített beindítani a karrierjét.. A szerzeményeiben a pop, a rap és az R&B műfajokat igyekszik általában egybeolvasztani.

Élsportoló családba született, maga is kosaras tehetség, de az útja más irányba vitte. 2019-ben bukkant fel az AK26-os rap tehetségkutatón, az érmeket pedig hamar milliós megtekintésekre cserélte.

Elmondása szerint Eminem miatt kezdett bele a rapperkedésbe, mivel ő volt a kedvenc előadója és a legnagyobb álma mindig is az volt, hogy zenéléssel foglalkozhasson.

T. Danny nevének eredete az első interjújában hangzott el, melyet a Magyarország Hip-Hop közösségét felölelő Rap.hu platformjának adott. Elmondása szerint az amerikai rapper, J.Cole nevét szerette volna átvenni másmilyen formában, hiszen nagyon tetszett neki az előadó munkássága, így született meg T.Danny.

T. Danny már akkor elkezdett széles körben ismertté válni, amikor 2018 februárjában kiadta a Csak Te című dalát, és pár hónappal később annak videóklipjét. Ez volt az énekes/rapper első szerzeménye, ami elérte az egymillió megtekintést YouTube-on. Ezzel elérte az első nagyobb mérföldkövet a karrierjében. Innentől fogva fokozatosan vált egyre népszerűbbé, főleg a fiatalabb zenehallgatók körében.

A többi rapperhez hasonlóan T.Danny is szereti megmutatni, hogy a pénz nála nem akadály. Imádja a luxusórákat, és aki ugyanígy van vele, az bátran kövesse a „Beszéljünk órákról” nevű YouTube-csatornát.

Itt leplezték le, hogy nem akármilyen ketyegő van T.Danny kezén a Woah című videoklipben. Bár nehéz volt kiszúrni, de eldőlt, hogy egy Rolex Datejust 2 visel az előadó, aminek az ára tizenöt, illetve húszezer euró között mozog. Ez átszámítva hat-hét és félmillió forint között van. A szakértő elmondta azt is, hogy a számlapot, ami a Rolexen van Wimledonnak hívják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás