promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Peller Anna ütvefúróval okozott magának örömet és csirkecombot sütött a lábai között, egy férfi pedig minden mozdulatát kileste
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Peller Anna most nem éppen a visszafogott oldalát mutatta meg, olyan dolgot mutatott be, ami erősen felnőttfilmbe való.

Az erotikus jelenet edukáció jellegű volt, egyik lakótársának szerette volna megmutatni, hogyan kell a női testhet érni. Kevesen tudják, de a Firka Villa című rajzfilmsorozatban Peller Anna szinkronizálja Foxxy Love karakterét, aki egy vagány, laza, bevállalós nimfomán valóságshow szereplő. 2004 és 2007 között  vetítették. A sorozat egyfajta paródia ami a valóságshow-kra reflektál. Különböző animált karaktereket zártak össze egy házban, akiknek nem is lehetne eltérőbb a jellemrajzuk. A karakterek között szerepelnek tipikus rajzfilmfigurák: például hercegnő, szuperhős és más ikonikus személyiségek.

A sorozat sokaknak lehet visszataszó: gyakran merész és szatirikus témákat és nagyon sötét humort használt. A karakterek közötti ellentétek és konfliktusok köré épül, miközben gyakran kritizálta a médiát, a szórakoztatóipart és a társadalmi sztereotípiákat. Az animációs stílusok sokfélesége és a karakterek közötti dinamika a sorozat egyedi vonásává vált. Gyakran operál elég gyomorforgató tartalmakkal is, de összességében nem lehet öncélúnak nevezni a műsort.

A karakter, akinek Peller Anna kölcsönzi a magyar hangját, a sorozat egyik ikonikus szereplője: Foxxy Love a Firka Villa egyik fő karaktere, aki egy afroamerikai női szuperhős paródia. A karakter erőteljes, önálló és szexuálisan vonzó, ám ugyanakkor cinikus és gyakran kritizál másokat, emellett pedig jószívű is.

Foxxy Love a szuperhősök világából érkezett a Firka Villába, és ezzel együtt hozta a hozzájuk kapcsolódó sztereotípiákat és kliséket is. Ő maga is egy szuperhős jelmezben tűnik fel, ami a klasszikus 1970-es évekbeli "blaxploitation" filmek (magyarul úgy lehetne lefordítani, hogy a rasszok hátrányos helyzetéről készült filmek) stílusát utánozza, beleértve a feltűnő divatot és az erőteljes, öntörvényű attitűdöt. Foxxy Love karaktere gyakran ironizál a rasszal, a szexszel és az emberi viselkedéssel kapcsolatos kérdéseken. Az egyik fő humorelem, hogy kiemeli és kifigurázza a sztereotípiákat és a társadalmi kérdéseket, miközben maga is azokat játsza el a sorozatban. A karakternek számos epizódban saját története van, amelyek gyakran olyan hátteret és célkitűzéseket mutat be, amelyek hozzájárulnak a személyiségének mélyebb megértéséhez.

És mi mutatná be jobban a karakter szívélyességét, minthogy még ezt is elvállalta villatársáért és barátjáért. A videót ide kattintva tudjátok megnézni, döbbenetes végighallgatni azt, ahogy Anna élvezettel szinkronizálja az amúgy komikus jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás