promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ne siess, halj meg lassan” - Gyilkos lajhár mészárolja a tiniket az év legelborultabb horrorfilmjében, amire senki sincs felkészülve
Borítókép:  imdb.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az év legbetegebbnek ígérkező horrorfilmje mindenkit kiakasztott a röhejes előzetesével.

Vannak a jó filmek. Vannak a rossz filmek. És vannak azok a filmek, amik annyira rosszak, hogy már jók. Az utóbbi kategória alkotásait szokták bűnös élvezeteknek is nevezni, hiszen pontosan tudjuk, hogy rettenetesen gagyik, de valamiért mégis pontosan ez teszi azokat szerethetővé – leginkább a horror műfajban vannak ilyen „szuperprodukciók”, amik aprópénzből készülnek, és ilyen kellemes kínzásnak minősülnek, amin jókat lehet nevetni.

Volt már idén olyan zs-kategóriás horrorfilm, ami gigasikert aratott, hiszen a Micimackó vérengzős változata mindenkit padlóra küldött az eszementségével, de úgy tűnik, hogy hamarosan megtörténik a trónfosztás „Az év legelborultabb horrorfilmje” kategóriában, ugyanis heteken belül bemutatásra kerül a Slotherhouse, amire senki sincs felkészülve – és ez a kijelentés jelen esetben kicsit sem túlzás.

A Slotherhouse egy tipikusan olyan horrorfilm, aminek valószínűleg előbb volt meg a címe, mint a története.

A Slotherhouse egy szójáték, ugyanis a slaughterhouse, vagyis vágóhíd, illetve a sloth, azaz lajhár szó van összegyúrva benne. Hogy miért? Természetesen azért, mert ebben az agyament alkotásban egy gyilkos lajhár van, aki a szokásos cuki lassúság helyett inkább pokollá teszi pár tini életét, és elkezd mészárolni – hab a tortán, hogy a poszteren ezzel a mondattal hozzák meg a kedvünket a megtekintéshez:

„Ne siess, halj meg lassan.”

Valószínűleg senki se lepődik meg azon, hogy a Szerbiában forgatott Slotherhouse nem éppenséggel egy nagyköltségvetésű horror/komédia, ráadásul ismert színészek sem nagyon szerepelnek benne. A rendező, Matthew Goodhue eddig egyetlen nagyjátékfilmet készített, és az is egy olyan horror volt, amit csak egy maréknyi embert látott, de azokat sem nyűgözte le – egészen pontosan 3.7-re értékelték eddig az IMDb-n.

Nem is húzzuk tovább az időt, íme az augusztus 30-án érkező Slotherhouse előzetese, amiben megcsodálhatjuk a vérszomjas állatot, ami kicsit sem hasonlít egy igazi lajhárhoz – máris imádjuk ezt a filmet, mivel valószínűleg jókat lehet majd nevetni rajta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás