promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka arcpirító beszólásokat kapott az új képe miatt, mindenki a rapperen röhög
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majkát rendesen szétszedték a kommentelők.

A Forbes magazin nemrég tette közzé a legértékesebb magyar celebek listáját. Több szempont alapján vizsgálták meg a hazai hírességeket, elég nehezen lehetett előre megtippelni, hogy vajon ki lesz a győztes, hiszen rengeteg olyan sztár van, akik folyamatosan óriási sikereket érnek el és a csúcson vannak – de végül Majka lett a befutó, és olyan titánokat utasított maga mögé, mint például Sebestyén Balázs, Ördög Nóra vagy Hosszú Katinka.

Majka nemrég lett 44 éves, ennek örömére valóra váltotta egy régi álmát, és elment a családjával egy csodálatos hajóútra. Sajnos nem kezdődött éppenséggel jól a kiruccanás, ugyanis elveszett a csomagja, így egyebek között a ruhái sem érkeztek meg. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy végül sikerült-e megtalálnia a cuccait, de úgy néz ki, hogy nem járt sikerrel – legalábbis erre utal a legújabb képe, illetve a beszólogatós kommentek, amiket a posztjáért kapott.

Majka kirakott egy aranyos fotót, amin ő, a gyönyörű felesége, Majoros Hajni, illetve a két közös gyermekük látható Olaszországban – de az embereknek pillanatokon belül feltűnt, hogy a rapperen nem akármilyen rózsaszín ruha van, ugyanis úgy néz ki a felvételen, mintha a szerelme felsőjét és sapkáját vette volna fel, vagyis konkrétan női ruhában lenne.

„Tesó és miért Hajni ruháit rángatod magadra?”

„Waaa.. Az a kalap... Nagyon szexuális”.

„Úgy látom, hogy az elveszett bőrönd még mindig nem került elő!”

„Na igen, tavaly mindenki Wednesday akart lenni az idén pedig mindenki Barbie”

– írták csipkelődve a kommentelők.

Jó kérdés, hogy ezek valóban Majka ruhái, vagy esetleg tényleg kölcsön kapta őket a feleségétől, mivel még nem érkezett meg a bőröndje. Egyedül az biztos, hogy még ez is jól mutat a hírességen, és egyáltalán nem ciki a kinézete. Sőt, bizonyos szempontból egyenesen menő, hiszen divatos és biztos kényelmes is, főleg abban a hőségben, ami Olaszországban fogadta a családot a pihenésük során.

Itt lehet megtekinteni Majka friss családi képét:

Akit érdekel, az itt megnézheti Majka beszámolóját az elveszett csomagjáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás