promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási nyomás alá került Meghan Markle - továbbra is kísérti a múltja, amitől nem tud szabadulni
Borítókép:  Profimédia - Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyakran éri a királyi családból már kivált párt, hogy keresik a feltűnésre okot adó lehetőségeket, de most kivételesen talán nem erről van szó.

A korábbi sikeres együttműködés után most úgy néz ki, hogy Sussex hercege és hercegnője újabb projektbe vág bele a Netflix-el közösen. A Harry & Meghan című dokumentumfilm 2022-ben jelent meg és rendkívüli sikert aratott a filmes streaming platformon. Amennyi rajongója és kedvelője akadt a dokumentumfilmnek, annyian kritizálták is. Többektől az a vád érte a párt, hogy csak a pénz miatt készítették el a felvételeket. A Netflix még 2020-ban kötött szerződést Harry és Meghan cégével, hogy dokumentumfilmeket, játékfilmeket, gyermekműsorokat és fogatókönyveket készítsenek - írja a gbnews.com.

A Mirror úgy tudja, az ügylet összértéke elérheti a 100 millió dollárt,

ezt azonban még egyik fél sem erősítette meg. Most nagy nyomás alatt állhat a pár, hogy sikeres tartalmat hozzanak létre a Netflix számára. Meghan Markle és Harry herceg egy nagyon nehéz időszakot élnek át Hollywoodi bennfentesek szerint. A Netflix 3 millió fontot fizetett a Carley Fortune Meet Me at the Lake című regény filmjogainak megszerzéséért a Sussexek Archewell Productions ága alatt.

Annak ellenére, hogy Meghannek és Harrynek nagyon kevés tapasztalata van a filmek gyártásában, a párnak kulcsfontosságú szerepet szánnak abban, hogy a romantikus regényt filmre adaptálják. Mindeközben minden szem a párra szegeződik, hiszen a legfrissebb hírek szerint ők a legerősebben trendingelő név a TikTokon a királyi családban úgy, hogy tulajdonképpen már ki is váltak abból. 

A pár korábban a Netflix javára már szerződést bontott a Spotify-jal.

Bár myilvánvalóan közbeszólt az is, hogy a Sussex hercegnő 12 részes podcast sorozata, az Archetypes, nem váltotta be a Spotify vezetőinek elvárásait. A vállalkozás még egy egyszerű halandó embernek is nehéz lehet, hiszen folyamatos nyomás alatt van az ember, hogy jó döntéseket hozzon. Azokon a területeken, ahol pedig extrém nagy mennyiségű pénzről van szó, nagyobbat is lehet bukni.

Meghan és Harry továbbá egy külön projekten is dolgoznak a Netflix számára, amelynek címe jelenleg a Bad Manners. Ám nem kizárt, hogy a házasságuk válságát firtató felbukkanó találgatások is azért keltek szárnyra, mert a vállalkozásukban most súlyos,stresszes döntéseket kell meghozni és ez bizony minden párnak kihívást jelentene a magánéletében is.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás