promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétpakolt lábakkal, hiányos öltözetben fotózták a Stranger Things egykori sztárját – „Tiziből” felnőtt nő lett
Borítókép:  Profimédia - Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legtöbben még a híres Netflix által vetített sorozat főszereplőjeként emlékeznek rá, de azóta már igencsak sok minden megváltozott.

Millie Bobby Brown, a fiatal és tehetséges színésznő, aki világszerte ismertté vált a Stranger Things című sorozatban nyújtott kivételes alakításával. 2004-ben született, és már fiatal kora óta vonzódott a színészet világához. Az angol származású színésznő egyedülálló tehetségével és elbűvölő személyiségével hódította meg a közönséget.

Pályafutása 2013-ban indult, amikor megkapta az első szerepét a Once Upon a Time in Wonderland című televíziós sorozatban. Azóta számos kisebb szerepet játszott különböző filmekben és sorozatokban, de igazi áttörést a Stranger Things hozta számára. A sorozatban Eleven karakterét alakította, aki egy titokzatos és rendkívül erős képességekkel rendelkező kislány. Az alakításáért számos díjat és elismerést kapott, és a sorozat világszerte hatalmas népszerűségre tett szert.

Millie Bobby Brown nem csak a Stranger Things-ben tündököl, hanem számos más sikeres filmprojektben is szerepelt. 2019-ben debütált a Godzilla: King of the Monsters című filmben, ahol Madison Russell karakterét alakította. Ezt követte a 2021-es Godzilla vs. Kong, ahol ismét visszatért a szerepébe. Emellett szerepelt a Sherlock Holmes fiatal testvérét feldolgozó Enola Holmes című filmben is, ahol nemcsak főszerepet játszott, hanem producere is volt a filmnek. Ezek a sikeres filmprojektek tovább erősítették Millie Bobby Brown státuszát a színészvilágban.

Fiatal kora ellenére már hatalmas sikereket ért el a színészvilágban, mindig is fontosnak tartotta, hogy a hírnév és a siker mellett ne veszítse szem elől a valódi értékeket. Azon kívül, hogy tehetséges színésznő, Millie Bobby Brown aktív jótékonysági tevékenységet is folytat. Támogatja a UNICEF munkáját, és számos más jótékonysági kezdeményezésben is részt vesz. Azzal a céllal, hogy segítsen a rászorulóknak és felhívja a figyelmet a fontos társadalmi problémákra, példakép a fiatalok számára.

Arról nem is beszélve, hogy elképesztően csinos nővé érett. A legtöbben talán kislányként emlékeznek rá, de nyaralós paparazzi képei bebizonyították, hogy ő már bizony igazi nővé érett.

A képsorozatot egy fcebook csoportban tették közé róla, ahol apró bikiniben élvezi a napsütést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás