promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Grace klinika szuperdögös dokinője a parton ejtőzött, férfiak milliói feküdnének le vele a műtőasztalra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csodálatos színésznő már az első évadban tévénézők millióinak nyerte el a szívét és népszerűsége azóta is töretlen.

Amikor 2006 január 10-én debütált Magyarországon a sorozat, akkor még nem lehetett tudni, hogy mekkora sikert fognak elérni. Rengetegen az akkora már kultikussá nőtt Vészhelyzettel hasonlították össze, 3 évig egymás mellett ment a két sorozat. Mindenki hasonlítgatott, elemezgetett: volt aki nem akart esélyt adni mert a szívébe csak a régi klasszik kórházas sorozat fért be, ami akkor már 1994 óta ment a tévében. Volt aki úgy volt vele, hogy kettő jobb mint egy és nézte mindkettőt és biztosan akadt olyan is, aki váltott a Grace klinikára, mert belefásult a korábbi sorozatba.

Az azonban (amikor még a sorozat jövőjéről semmit sem lehetett tudni) már az elején borítékolva volt, hogy a főszereplőt, Meredith Grey-t nem lehet nem imádni. Visszafogott ám bátor, pajkos emellett azonban komoly alakításával olyan összetett karaktert hozott a sorozatba, ami miatt még ma is rengetegen nézik, vagy akár újranézik a sorozatot.

A sorozatban sajnos tragikusan alakult a szerelmi élete (nem spoilerezünk), a való életben azonban az 53 éves színésznő boldog házasságban él férjével Chris Iveryvel. A jóból nem adnak sokat alapon érdekes, hogy a színészvilágban aprónak számító 170 centis magasságával is mindig modellkülsejűnek tűnt.

Az alakítását átható személyiség a mindennapokban is visszaköszön: mindenféle sztárallűrtől mentes volt, nem került botrányokkal az újságok címlapjára és ha bárki interjút készített vele, akkor nem győzött csodálkozni a kedvességén.

A parton sem a sztárokhoz megszokott pózolást választotta, hanem visszafogottan indult el a beachre. Végre valaki, akiről elhisszük, hogy ebben a szerelésben tébyleg önfeledten és felszabadultan tud szórakozni a strandon. Ékes példája annak, hogy úgy is lehet szexi valaki, ha nem teszi ki mindenét nyakatekert pózokban:

A mindennapokban is a nőies elegancia jellemzi, szettjei mindig kifogástalanok és teljesen megfelelnek minden létező divatirányelvnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás