promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka óriásit bakizott, nagyon kellemetlen helyzetbe került az olimpikon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka először észre sem vette, majd hirtelen megindultak az üzenetek.

Hosszú Katinka az ország egyik legeredményesebb sportolója, aki több olimpiai éremmel is büszkévé tett minket az évek alatt. Mostanában viszont nem az úszásban, hanem édesanyaként jeleskedik, ugyanis nemrég megszületett az első gyermeke, akinek az érkezését már nagyon várták a férjével – sőt, még a kutyáik is nagyon izgatottak voltak, mikor hazaérkeztek a kicsivel.

Hosszú Katinka már több fotót is megosztott a babáról, és látszik rajta, hogy valóban nagyon boldog, hogy új taggal bővült a család. A posztok, Insta Storyk alapján jelenleg még pihen a híresség, és kiélvezi, hogy végre otthon lehet a cuki csöppséggel – közben pedig a szerelme, Gelencsér Máté segít neki, nemrég például finom tárkonyos szarvasragu levessel kedveskedett.

„Elkényesztet a férjem”

– írta egy Insta Storyban Hosszú Katinka, de akadt egy kis bökkenő.

Elsőre valószínűleg fel se tűnt neki, de bakizott egyet Hosszú Katinka, ugyanis helyesírási hibát vétett, és ezt elvileg többen is jelezték neki üzenetben. Hogy mi volt a gond? Az, hogy az „elkényeztet” szót nem sz-szel írjuk, hanem z-vel. A sportoló ezek után megköszönte a rengeteg visszajelzést, és újra megosztotta a levesről készült képet, majd a javított „elkényeztet” szót is oda írta a felvételre.

Persze ez csupán egy lényegtelen baki, főleg úgy, hogy jelenleg minden bizonnyal a babával van elfoglalva Hosszú Katinka, és az teljesen mellékes, hogyan ír a posztjainál. Ettől függetlenül nagyon jól kezelte a dolgot, hiszen megköszönte a reakciókat, és ki is javította az „óriási” hibáját, szóval megnyugodhat mindenki, aki esetleg felhúzta magát az elírás miatt.

Itt lehet megnézni egy friss képet Hosszú Katinkáról és a gyermekéről:

Nemrég amúgy Hosszú Katinka férje belekeveredett egy elég kellemetlen szituációba, sokaknak nem tetszett a viselkedése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás