promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Alekosz féltve őrzött titka, a botrányhős le sem tagadta, nagyon kiakadt
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz rendkívül kellemetlen szituációba keveredett.

Lehet kedvelni, és persze lehet utálni is Alekoszt, de az biztos, hogy hosszú évek óta ő az ország egyik legismertebb, legbotrányosabb embere, aki mellett egyszerűen képtelenség elmenni szó nélkül. Szinte bárhol is jelenik meg, ott biztos, hogy elhangzanak a szájából olyan mondatok, amik általában vagy kiakasztják, vagy megmosolyogtatják a közönséget – a híresség mesteri szinten űzi a polgárpukkasztást, akárhogy is nézzük.

Alekoszt a Való Világ 4-ben ismerhette meg az ország, és már ott feltűnt mindenkinek, hogy ő egy nagyon érdekes figura. Teljesen máshogy gondolkodik, mint egy átlagos ember, és ugyan a megnyilvánulásai sokszor elég sértők, összességében nagyon sokan kifejezetten szórakoztatónak tartják őt – ezért is lehet, hogy hatalmas érdeklődést vált ki a nézőkből, hiszen például a Szerencsekeréknek is az az egyik legnézettebb adása, amiben ő szerepelt.

Alekosz sok-sok éve szerepel különböző televíziós műsorokban, most pedig kiszivárgott, hogy pontosan mennyit keresett a munkáival.

Az információk szerint Alekosz olykor milliós fizetést tehet zsebre, hiszen állítólag az Ázsia Expressz következő évadáért közel 5 millió forintot kapott a TV2-től. Az Édes Életért annak idején 1 milliós fizetés járt neki, a Life TV-nél 500 ezret keresett, a Hal a tortánban 5 napos forgatásért 600 ezer Ft ütötte a markát, a legendás Szerencsekerekes szereplését pedig 150 ezer forinttal jutalmazta a csatorna – sőt, a híresség állítólag egy újabb szerződést is aláírt a TV2-nél, szintén nagyjából 5 millió forintért fog szerepelni.

Alekosz reagált arra, hogy kikerültek a féltve őrzött titoknak számító pontos összegek, és elmondta, hogy nagyjából stimmelnek is, de szerinte nem elegáns mások zsebében turkálni – a közösségi oldalán már egy kicsit keményebben szólalt meg a dologgal kapcsolatban:

„Najóó! Foglalkozzon már mindenki a saját dolgával! Mit képzelsz te! Ettől most olcsóbb lesz holnap a kenyér? Igen Tisztelt informátor. Idióta barom.”

Ezek után felmerülhet a kérdés, hogy ha ilyen jól keres Alekosz, akkor vajon miért „kunyerált” magának ingyen klímát a sztárságára hivatkozva? Valószínűleg ez is csupán egy polgárpukkasztó húzás volt a részéről, de összejött neki a dolog, szóval jól járt a végén.

Az alábbi videó pedig azt bizonyítja, hogy akármennyit is fizetnek Alekosznak, ő megéri az árát, hiszen ennyi aranyköpéssel még senki sem ajándékozta meg ezt az országot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás