promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási fordulat Alekosz közfelháborodást keltő ügyében, erre nem számítottunk
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz rendesen felborzolta a kedélyeket mindössze egyetlen kiírással, de végül sikerrel járt.

Szinte bármit is tesz, bármit is mond Alekosz, az biztos, hogy abból cikkek születnek, hiszen a Való Világ 4. szériájának csodabogarának az a szuperképessége, hogy képes mindig a figyelem középpontjába kerülni a furcsaságaival. Már-már lehetetlenség lenne felsorolni, hogy az utóbbi években milyen dolgokkal akasztotta ki az embereket a botrányhős, akit hamarosan az Ázsia Expressz következő évadában is láthatunk majd.

Sokan kifejezetten szórakoztatónak találják Alekoszt, de bőven akadnak olyanok is, akik egyenesen a falra másznak tőle. A híresség megítélése leginkább attól függ, hogy ki mennyire tudja értékelni a humorát, meg azt a jelenséget, amivel ő eggyé vált az évek során. Talán mondhatjuk rá, hogy ő egy őrült zseni, de majd a történelem lesz az, ami végleg eldönti, hogy milyen szerepe is volt neki a magyar kultúrában.

Alekosz ismét közfelháborodást okozott egy bejegyzéssel, amiben segítséget kért a rajongóitól, ráadásul nem akármiben.

Alekosz a legújabb posztjában sztárként egy ingyen légkondit kért az emberektől, és úgy gondolja, hogy ez egyáltalán nem pofátlanság, sőt, kifejezetten szerény kívánság. A híresség nem válogat, bármilyen modellt elfogad, cserébe pedig ételt, reklámot és szórakoztatást kínál, ugyanis amíg a bekamerázott otthonában valaki beszereli a klímát, addig ő magyar zenéket fog hallgatni jelentős hangerővel.

A kommentelők persze vagy jót nevettek ezen, vagy beszólogattak Alekosznak, hiszen egyesek rendkívül nagyképűnek tartják őt, amiért akkora sztárnak gondolja magát, hogy ingyen légkondit kér a rajongóitól, beszereléssel együtt. Ez valóban egy elég meglepő húzás volt a realityhős részéről, sokan ki is nevették őt, hogy úgyse jön össze neki a dolog, de végül sikerrel járt, ugyanis több cég is jelentkezett, akik közül kiválasztott egyet, és már fel is szerelték nála a klímát – mondani sem kell, hogy nagyon boldog volt a híresség, aki bömböltette a zenét, és persze étellel, itallal várta a brigádot.

Itt lehet megtekinteni a felszerelt klímát és Alekosz boldog arcát:

Itt pedig egy rendkívül érdekes videót láthatunk vele, mindenképp érdemes megnézni az aranyköpései miatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás