promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes hírek keringenek Michael Jackson halálával kapcsolatban – a pop királya megjósolta saját vesztét?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két dollog is arra enged következtetni, mintha Michael Jackson érezte volna közelgő halálát.

Júniusban már 14 éve, hogy elhunyt Michael Jackson, a pop királyának volt testőre szerint pedig a világsztár előre megérezte halálát, és azt is pontosan tudta, miket szeretne magával vinni a sírba.

A legendás előadó csupán 50 éves volt, mikor örökre lehunyta a szemét, halála körülményeit illetően viszont még mindig sok a tisztázatlan kérdés, a furcsaság.

Egyesek szerint Michael Jackson még mindig él, csak csupán a nyilvánosságnak és a reflektorfénynek akart végérvényesen búcsút inteni, ezért rendezte meg saját halálát.

A legvalószínűbb azonban mégis az, hogy Jacksonnal gyógyszertúladagolás végzett, melyben jelentős szerepe volt az énkes orvosának, Conrad Murraynek, aki számos hibát vétett.

A hivatalos jegyzőkönyv szerint a pop királyának halálát  gyógyszerek túladagolása okozta, melyeket Murray alvászavar miatt írt fel Jacksonnak - pedig Murray kardiológus volt, azokat a szereket pedig csak anesztéziával foglalkozó szakember adhatta volna.

A pop királyának keringése összeomlott, Murray és a mentősök sem tudtak segíteni rajta. Jackson halála mindenkit sokkolt és meglepett, hiszen senki sem számított rá, hogy épp a This Is It nevű turnéjára készülve éri majd tragédia – a legendás előadő azonban két nappal korábban több ismerősét, rokonát és barátját is felhívta, sőt már a saját temetéséről is gondoskodott.

La Toya Jackson, az énekes testvére egy 2009-es interjúban elárulta, bátyját az egyik fehér kesztyűjével, egy napszemüveggel, na meg persze kifogástalan sminkben temették el, amihez társult még egy hófehér szett és egy nagy aranyöv is, Ám ez még nem minden: Jacko korábban ruhatárának egyik legjelentősebb tervezőjét, Michael Busht bízta meg azzal, hogy ha arra kerül a sor, teljesítse egyik végső kívánságát.

2012-ben Bush piacra dobta a The King of Style című könyvét, amelyben a tervező több dologról is lerántotta a leplet, többek között részleteket árult el arról a szettről, amelyben végül eltemették a királyt.

Jackson végső öltözete egy fehér kabátból, egy fekete nadrágból és egy fényűző arany övből állt, amelyek mindegyikét csillogó strasszok borították. A legfontosabb azonban Jacko ikonikus fehér kesztyűje volt, ami természetesen szintén helyet kapott a koporsóban: Bush szerint azonban az hírességre nem adták rá a kesztyűt, csupán mellé tették, ami az énekes kifejezett kérése volt. Jackson ugyanis korábban arra eskette fel tervezőjét, ha eljön az idő, semmiképpen ne adja majd rá a kesztyűt – a pop királya úgy gondolta, az a darab az életét és karrierjét jelképezte, nem pedig a halálát, így nem szerette volna, ha örök álma során viselnie kell a kesztyűt. 

Emellett az is érdekes, hogy Michael Jackson korábbi testőre, Matt Fiddes - aki nem dolgozott a sztár halála idején - egy interjúban arról mesélt, két nappal azelőtt, hogy meghalt volna, az énekes felhívta őt. Arra kérte látogassa meg, mint barát.

"Éreztem, hogy valami nincs rendben"

- fogalmazott Fiddes, aki számára akkor derült ki, hogy a popkirály több embert - köztük az édesapját is, akivel nem ápolt túl jó viszonyt - is felhívott telefonon, főleg olyanokat, akikkel évek óta nem találkozot, és úgy tekintett a dologra, mint egy utolsó közös búcsúra.

A testőr végül nem látogatta meg Jacksont, amit vélhetően sokáig bánni fog, mert a csillag két nappal később örökre lehunyta a szemét.

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás