promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Michael Jackson szörnyű titka, meghökkentő felvétel került nyilvánosságra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A több, mint 20 éves felvétel teljesen más megvilágításba helyezi Michael Jacksont.

Michael Jackson annak idején a világ talán legnagyobb sztárja volt, a nevét, zenéit, illetve az ikonikus táncmozdulatait mindenki ismerte ezen a bolygón. A 2009-ben elhunyt popsztár rendkívül népszerű volt, de a botrányok sem kerülték el, hiszen többször is gyermekmolesztálással vádolták ők – de erre egyelőre nincsenek megdönthetetlen bizonyítékok, így sokan ártatlannak vélik őt.

Leginkább Michael Jackson halála után derültek ki durva dolgok róla, de amíg élt, már akkor is tudni lehetett, hogy elég furcsa volt a kapcsolata az édesapjával, Joe Jacksonnal, aki 2018-ban halt meg. Állítólag rendszeresen bántalmazta gyerekként az énekest az édesapja, most pedig egy olyan, 2000-2001 környékén készült hangfelvétel került nyilvánosságra, amin Jacko el is mesélt egy addig titkos, egészen sokkoló esetet.

Joe Jackson állítólag levetkőztette, beolajozta, majd úgy verte meg egy vasaló vezetékével a fiatal Michael Jacksont, aki annyira rettegett az édesapjától, hogy állítólag olyan is előfordult, hogy a jelenlététől elájult, vagy elhányta magát félelmében.

Michael Jackson arról is beszélt, hogy az apja erőszakkal kényszerítette őt arra, hogy különböző szerződéseket aláírjon. Jacko annyira utálta őt, hogy a testvérével, Janettel folyton azt „játszották”, hogy elképzelték az édesapjukat halottan egy koporsóban, miközben semmit sem éreznek a halála miatt. Az énekes az évek alatt mégis megbocsátott Joe Jacksonnak, és állítása szerint nagyon szerette őt még a bántalmazások ellenére is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás