promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna most igazán nedves lett, megmutatta követőinek milyen jól áll neki a fekete bikini
Borítókép:  YouTube - Csisztu Channel
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ettől a posztjától össze kell majd kanalazni a férfiakat a padlóról.

Nagyon közeledik a nyár vége, de az augusztust – a szeszélyes időjárás ellenére sokan arra használják ki, hogy végre kifújják magukat. Nem mindenki szervezi ugyanis nyaralását a nyár legelejére, valaki szeret kivárni. Így lehet ezzel Lékai-Kiss Ramóna is, ugyanis legutóbbi posztja szerint, családjával a Mátrába tettek egy kirándulást.

A montázs, amit ennek tiszteletére osztott meg Instagram oldalán, jól mutatja, hogy festői szépségű környezetben pihennek, amitől még a gyakorlott utazóknak is eláll a lélegzetük. Ráadásul nem egy külföldi napsütötte toszkána láható rajta, hanem bizony a magyar Mátra, ami páratlan szépségével a nem itt élőket is elkápráztatja.

„Köszönöm a csodás vendéglátást”

- írta Ramóna a poszthoz, aminek egy részében boldogan pózol egy medencében egyszerű, de nagyszerű fekete színű bikiniben.

A videó egy pontján formás lábát is megmutatja, ahogy kirúg vele a kristálytiszta vízből. Ramóna és kézilabdázó férje, Lékai Máté 2016-ban ismerték meg egymást. Igazi szerelmi sztori az övék, amit simán meg is filmesíthetnének az ihletet kapó rendezők. Közel három évnyi randizás után házasodtak össze 2019-ben és utána született kisfiuk, Noé.

Legutóbb arról írtunk, hogy bár manapság műsorvezetőként a legaktívabb, a színészetet sem engedte el, hiszen idén feltűnt Pártos Beatrixként, azaz Trixiként a TV2 Hazatalálsz című sorozatában is szerepelt. A TV2 berendelte a Hazatalálsz második évadát, amit a jelek szerint már el is kezdtek forgatni. Azt viszont nem egyértelmű, hogy mikorra fogják műsorra tűzni a folytatást, de mi már tűkön ülve várjuk.

Az anyaság lenyűgöző és kihívásokkal teli időszak, erről Ramóna is tudna beszélni. Kevesen tudják megőrízni így alakjukat szülés után, ahogy a műsorvezetőnő.  A szakértők szerint fontos, hogy ne siessünk a testmozgással. Lassan és fokozatosan növeljük az aktivitást. Eleinte egy könnyű séta, úszás vagy jóga segíthet erősíteni az izmokat és javítani az állóképességet anélkül, hogy túlzott terhelést jelentene a test számára. Az erős hasizmok segítenek visszanyerni a testtartást. Kérjük ki szakember tanácsát a megfelelő gyakorlatokról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás