promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa kép került ki Lékai-Kiss Ramónáról, nehezen jutunk szóhoz
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Talán még sose láthattuk így Lékai-Kiss Ramónát.

Lehet, hogy már nem mindenki emlékszik rá, de annak idején, 2002-ben még a Barátok közt című sorozatban ismerhettük meg Lékai-Kiss Ramónát (akkor még csak Kiss Ramónaként), aki Szentmihályi Zsófi karakterét alakította hosszú-hosszú évekig. A híresség pár éve átigazolt az RTL-től (akkor még RTL Klubtól) a TV2-höz, ahol jelenleg leginkább műsorvezetőként ér el hatalmas sikereket – sőt, a tavalyi év legjobb női műsorvezetőjének is megválasztották, ezzel pedig sikerült lenyomnia Ördög Nórát.

Attól függetlenül, hogy manapság műsorvezetőként a legaktívabb, a színészetet sem engedte el Lékai-Kiss Ramóna, hiszen idén feltűnt Pártos Beatrixként, azaz Trixiként a TV2 Hazatalálsz című sorozatában, amiben többek között Hajmásy Dávid, Törőcsik Franciska, Kamarás Iván, Ábel Anita, Pindroch Csaba, Csapó Virág, Jaskó Bálint, Kocsis Pál, Kenéz Ágoston, Réti Adrienn és Tóth Andi is szerepelt.

Örülhetnek a Hazatalálsz rajongói, ugyanis a TV2 berendelte a sorozat 2. évadát, amit a jelek szerint már el is kezdtek forgatni – az viszont még egyelőre kérdéses, hogy a csatorna pontosan mikor tűzi képernyőre a folytatást, de minden bizonnyal legkésőbb jövő év elején láthatják majd a nézők, akiket beszippantott a széria izgalmas története és különleges figurái.

Lékai-Kiss Ramóna ki is rakott magáról egy egészen furcsa, meglepő képet, amivel jelezte, hogy „Trixi akcióban” van, vagyis már egészen biztossá vált, hogy a csinos híresség is visszatér a Hazatalálsz következő évadában – szóval megnyugodhatnak a rajongói, továbbra is láthatják majd őt a nagy sikerű sorozatban.

Itt lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna fotóját, amin egy cuki köntösben, hajcsavarókkal, papucsban, kedves mosollyal az arcán láthatjuk őt – ilyen felvétel eddig talán még sosem készült a sztárról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás