promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kárpáti Rebeka hiteltelen ismerkedési tanácsától befelé nő a hajunk – pont ő szól be a pénzükkel felvágós pasiknak?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Klassz dolog ez az internet, csak nem túl egészséges: ezúttal Kárpáti Rebeka rukkolt elő egy olyan elképesztően hiteles ismerkedési tanáccsal, hogy a fal adja a másikat.

Kárpáti Rebeka egy TikTok-videóban adott nem túl hiteles randizási tanácsokat és azt üzente a férfiaknak, ne legyenek felvágósak, inkább vállalják önmagukat.

Mikor megkérdezték tőle, milyen hasznos tanáccsal tudna szolgálni azoknak, akik párt keresnek, így felelt: 

„Lazulj, mozdulj ki a barátaiddal, szerezz új ismeretségeket és köss új barátságokat. Szerintem ma ez a legjobb módja, hogy egy tényleg jó párkapcsolatod legyen. Ami a legfontosabb: manapság a pasik szeretnek felvágni a pénzükkel, meg azokkal a dolgokkal, amijük van, de szerintem ezek a menő csajokat nem érdekli. Szóval légy önmagad!”

Ez csak azért érdekes és furcsa, mert mint júliusban kiderült, a 28 éves influenszer már egy éve egy nála 17 évvel idősebb, milliárdos erdélyi üzletemberrel, Lénárd Andrással alkot egy párt - a férfi a többi közt a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa, és mint kiderült, nem is biztos, hogy annyira köztiszteletben álló üzletember, hiszen egyes hírek szerint embercsempészetért Amerikában a mai napig elfogatóparancs van érvényben ellene. 

Persze értjük mi, hogy Rebeka arról beszél, ne vágjanak fel a férfiak, nem pedig arról, ne legyenek vagyonosak, de azért ez nem volt egy túl szerencsés mondat, mert ez akkor lett volna valóban hiteles tőle, ha jelenleg éppen egy normál fizetésből élő, nem feltétlenül ismert férfival járna, vagy az előző kapcsolataira ez lett volna a jellemző.

De korábban a sztárfodrász Frohner Ferenccel volt együtt, aki szintén nem egy átlagjövedelemből élő ember: egy Pénzcentrum által készített interjúban kiderült, Frohnernek fejenként átlagosan 25 ezer forintot fizetnek hölgyvendégei, ami napi körülbelül 175 ezer forintos bevételt jelent, azaz havonta nagyjából 3 és fél millió forintot keres.

Rendben, tudjuk, egy ismert nőnek nagyon nehéz lehet ismerkedni, egy átlagos srác vagy nem mer odamenni hozzá, vagy teljesen más körökben mozog, de azért úgy tetszene, ha egy ilyen tanács mögött megrendíthetetlen hitelesség állna.

Amit viszont nem szabad elvenni a saját ruhamárkát alapító Kárpáti Rebekától, az az, hogy nem az a típus, aki milliós, vagy csak többszázezres kiegészítőkkel rohangálna - mint a videóban is mutatta, egy átlagnő számára is elérhető Zara táskát vett magához.

@yasubusiness I interviewed a stylish Hungarian woman in Budapest who also owns her own brand. A big thank you for her kind cooperation during the shoot. #fashion #hungarian #budapest #datingadvice #datingtips ♬ Canyons - Official Sound Studio
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás