promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs úgy szétoltotta Dér Henit, hogy még Bódi Sylvi szeme is rögtön kikerekedett
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs egyetlen mondattal megalázta az énekesnőt.

Nemrég kijött a Forbes legértékesebb magyar celebjeinek listája, amin előkelő helyen végzett az ismert rádiós/tévés műsorvezető, Sebestyén Balázs, ugyanis Majka után a második lett. Ez egészen elképesztő teljesítménynek számít, bár várható volt, hiszen rengetegen kedvelik és követik a hírességet – aki amúgy rendesen leoltotta Majkát, miután a rapper megpróbált csipkelődni vele a Forbesos dolog miatt:

Az RTL+-on elérhető a Gyertek át! című műsor, amit Sebestyén Balázs vezet, és arról szól, hogy leültetnek egymással szembe pár celebet, akik mókás feladatokat kapnak. A produkciónak valóban olyan a hangulata, mint egy házibulinak, hiszen a hírességek felszabadulva szólogatnak be egymásnak, és jól kinevetik a másikat – bár van, hogy egy kicsit túlmennek a határon.

Az egyik adásban Bódi Sylvi és Dér Heni álltak egymás mellett, Sebestyén Balázs pedig azt a feladatot adta a modellnek, hogy nevezzen meg összesen három darab slágert az énekesnőtől. Szinte rögtön kitört a nevetés a stúdióban, hiszen a legtöbben nem lennének képesek erre, pedig Dér Heni már rengeteg népszerű dalt készített – de csak ezek után jött az igazi megaláztatás.

Miután Sebestyén Balázs látta, hogy Dér Heninek milyen rosszul esik ez (érthető módon, mivel így az egész eddigi karrierjét bírálták), rögtön a közönséghez fordult, és azt mondta:

„Tegye fel a kezét, aki tud egyet!”

Ekkor már tényleg mindenki röhögött, még Bódi Sylvinek is kikerekedett a szeme. Szegényen látni lehetett, hogy kicsit rosszul érzi magát, amiért nem ismer egyetlen dalt sem Dér Henitől. Az énekesnő persze vette a poént, miközben Sebestyén Balázs „gonosz” kacarászással élvezte a kínos, de közben rendkívül vicces pillanatot, amit az oltásaival okozott a felvételen, amit itt lehet megtekinteni:

Dér Heninek amúgy valóban vannak hatalmas slágerei, ilyen például a Burai Krisztiánnal és G.w.M-mel közösen készített „Szemtelen”, a Kasza Tibivel közösen készített „Ez annyira Te”, illetve a saját dala, az „Ég veled” is – utóbbit itt lehet meghallgatni, biztos, hogy sokan ismerik, csak esetleg nem tudták, hogy ő az előadó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás