promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti úgy beégette magát a babafürdetéssel, hogy a többi szülő a fejét fogta kínjában
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puskás Peti babafürdető mutatványa kontinensnyi távolságra van a valóságtól, de persze ezt ő is jól tudja.

Puskás Peti rendhagyó mutatvánnyal jelentkezett: a Megasztárban felbukkant, majd később az X-Faktor zsűrijeként nagy népszerűségre szert tett celeb a babafürdetést demonstrálta, a videó láttán viszont több szülő sem bírta megállni, hogy ne kommentelje a látottakat.

Peti és Dallos Bogi 2019-ben ismerkedett meg egymással, mikor együtt zsűriztek az X-faktorban. 2021-ben történt meg az eljegyzés, ami után fél évvel az esküvőt is megtartották, sőt gyönyörű új házukba is beköltöztek már. A pár életének újabb nagy kalandja pedig első gyermekük érkezése lesz, aki már nagyon várnak, éppen ezért igyekeznek minden módon felkészülni az érkezésére.

Ebből az alkalomból egy babaápolási tanfolyamra is ellátogattak, hogy mikor a gólya meghozza a picit, már rutinosan végezhessék szülői feladataikat, a többi közt a fürdetést is. A népszerű énekes egy fotót és egy videót is feltöltött az alkalomról a közösségi oldalára, a felvételen látottak viszont több sebből véreznek.

Puskás Peti egy műanyag kisbabát ölel magához, amelynek a súlya sem biztos, hogy megfelel egy hús-vér babáénak, de a fogása egészen biztosan más, lévén nem izeg-mozog. Az éles helyzetet nehezíti, hogy a babát célszerű ruha nélkül a kiskádba tenni, és bizony a beszappanozott picit jóval nehezebb óvatosan tartani, mint a videóban látható demonstráló eszközt, arról nem beszélve, hogy jelen esetben a kád is üres volt.

Persze az X-Faktor zsürije is poénra vette a jelenetet:

„A tegnapi babaápolási tanfolyam legaranyosabb része, a babafürdetés gyakorlása. Egész jól ment, csak a ruhát ne felejtsem majd levenni”

- írta a videóhoz.

A felvételhez sokan kommenteltek jót derülve Puskás Petin:

Beszappanozott élő hallal próbáld, az realisztikusabb

Peti! Fontos! A pelenka is kerüljön le róla, mielőtt vízbe ér

Élőben mozog és csúszik. Hajrá!

A pár egyébként vélhetően kisfiút vár, ami egy véletlen folytán derült ki. Babaváró bulijukon Rácz Jenő sztárséf is ott volt, aki egy Instagram-posztban buktatta le őket, ugyanis a közös képükön hatalmas mosollyal és partifelszerelésben pózoltak, Rácz Jenő feleségének, Dórinak a kezében ott díszelgett egy kék dekoráció, amin az "It's a boy!", azaz "kisfiú" volt látható. A séf bejegyzése körülbelül három óráig volt kint, utána gyorsan törölte, viszont a szemfülesek kiszúrták a sokat mondó bakit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás