promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alexandra Daddario bikiniben perzselte fel a medence partot - a magyar származású Baywatch-sztár alakja hibátlan
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt a tűzforró bikinis képet órákig elnézegetnénk.

Nincs mit rejtegetnie a most 37 éves, gyönyörű hollywoodi szénésznőnek, aki az Instagram-oldalán posztolt magáról újabb dögös képet.

Alexandra részben magyar származású, de még nem járt Magyarországon, pedig sok rajongója van kis hazánkban, akik biztosan örülnének a látogatásának.

Daddario első komolyabb szerepe 2010-ben kacsintott a színésznőre, aki akkor Annabeth Chase, Pallas Athéné lányának szerepét játszhatta el a Percy Jackson és az Olimposziak - A villámtolvaj című kalandfilmben. Utána Owen Wilsonnal játszott az Elhajlási engedély-ben, majd jött a főszerep A texasi láncfűrészes: Az örökség-ben.

De Dwayne Johnsonnal is volt már szerencséje együtt játszani: 2014-ben közösen forgattak a Törésvonal című filmben, ahol ő alakította a Szikla lányát. Arra a szerepere olyan komolyan edzett, hogy tökéletesre csiszolt alakját büszkén mutathatta meg a 2017-es Baywatchban, amelyben Summert alakította.

Leghangosabb sikerét az HBO 2021-es A Fehér Lótusz című szatírájában aratta, a kritikusok áradoztak róla, nem csoda, hogy 2022-ben Emmy-díjra is jelölték alakításáért.

Alexandra egyébként 2021 óta él boldog párkapcsolatban Andrew Form producerrel, akivel 2022 júniusában össze is házasodtak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás