promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi péniszfotója még mindig fent van az interneten, amit a híres énekesnőnek küldött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az internet nem felejt, így Fluor Tomi kínos fotója még mindig megtalálható mindenhol.

A Wellhello énekese körül zajlik az élet mostanság. Ugyebár a zenekarnak is tart a nyári koncertszezon, így szeptemberig alaposan be van táblázva a Diazzal közös duó.

Fluor Tomi, azaz Karácson Tamás nem olyan rég, augusztus ötödikén ünnepelte a 36. születésnapját. Már lassan lehet ő is érezni fogja, hogy picivel közelebb van a negyvenhez, de most még igyekszik nagykanállal habzsolni az életet.

A születésnapi bulin részt vett Istenes Bence, aki nagyon jó barátja a rappernek. Ide kattintva nézhetitek meg, hogy a lángostorta mellett milyen egyedi pólóban díszelegtek a srácok.

Fluor Tomi a jövőre is gondol, de az is lehet, hogy csak kicsit hátat akar fordítani a nyüzsgő Budapestnek. A Wellhello zenésze Balaton mellett vásárolt magának ingatlant. Balatonakarattya környékén vásárolt magának egy nyaralót, ráadásul az egyik barátja is a környéken lakik.

Ennek a felújítási munkálatai még javában zajlanak. Fluor olcsón tudta megszerezni az ingatlant, de tudja jól, hogy a felújításba alaposan bele kell majd tennie a pénzt. Valószínűleg jól döntött, mert ha kihasználta, és egyszer el szeretné adni, akkor befektetésnek sem utolsó egy ilyen.

Ha már férfi hímtagok jelentek meg Fluor Tomi születésnapján, akkor nem mehetünk el a tény mellett, hogy a rapper anno egy különleges péniszfotóval lepte meg Kovácsovics Fruzsinát. Ezt még mindig nem törölte, szóval ide kattintva megnézhető.

Anno Istenes Bence műsorában beszélt róla az énekesnő, hogy bizony kapott már péniszfotót, de egyáltalán nem érdekelte a dolog.

„A szexualitás nekem másról szól, nekem a férfi nemi szerv az csak egy szerv, el van idegenítve az embertől. A vonzalom nagyon kell a szexhez, és nem a hímszervéhez vonzódom, hanem az emberhez”

- mondta Kovácsovics Fruzsina az Istenest showban.

Fluor Tomi erre a magaslabdára csapott le anno, és készítette el a csodálatos képet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás