promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup párja olyan füllesztően erotikus fotót rakott ki, hogy úszóedzőre lenne szükségünk a vágy tengerében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Viktória Zoé bevállalós képe visszahozza a nyári forróságot.

Tekintve, hogy Szabó Zsófi állítólag ismét megtalálta álmai hercegét, utána nem csoda, ha több emberben is felmerült, hogy mi lehet a helyzet volt párja háza táján. Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata álomszerűnek tűnt, egészen a jegyességig jutottak, majd az úszóedző állítólagos indulatkezelési gondjai miatt végül a szerelem végetért.

Shane Tusup nehezen heverte ki a szakítást és sokáig próbálta visszaszerezni volt kedvesét. Aazonban egy évvel ezelőtt csoda történt az életében és köszöni szépen, ennél jobban már nem is lehetne. Ismét rátalált a boldogság, egy gyönyörű fitness edző és modell Nagy Viktória Zoé személyében.

Az edző korábbi búskomorsága eltűnt, bárhol szívesen nyilatkozott az újonnan megtalált szerelmről és többször is elmondta: új párjával végre teljesen önmaga lehet, boldogságban és harmóniában élik az életüket.

A hölgy nem meglepő módon szépségversenyen is indult, bár itt végül nem ért el helyezést, amit párja finoman szólva is nehezményezett.

A 13-szoros fitnesz-Európa-bajnok hölgy és Shane Tusup szerelme először csak munkakapcsolatnak tűnt, ugyanis az edző készítette fel szerelmét a IFBB világbajnokságra, azonban a találgatások ténnyé szilárdultak, amikor több helyen is látták őket kézenfogva sétálni.

Közös képeikről egyébként sugárzik az a fajta szeretet amiről többször nyilatkoztak, szívesen osztják meg követőikkel a közös pillanataikat. Elmondásuk szerint mindent együtt csinálnak, közös pont az életükben a mindennapi edzés, így az egymás iránt iránt érzett szerelmükön kívül közös szenvedélyüknek is együtt hódolnak. A fiatalok természetesen már össze is bútoroztak, nagyon úgy néz ki, hogy valóban megtalálták egymásban a számításaikat.

A füllesztően erotikus képet ide kattintva tudjátok megnézni, Shane Tusup valamit nagyon jól csinálhat, hogy minden kedvese ilyen kivételes szépség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás