promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegnét porrá alázták egy ízléstelen tréfával, a nyilvánosság előtt szégyenült meg
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma már senki nem merné megtenni Katalin hercegnével azt a megalázó dolgot, amivel diákmunkás korában pár kollégája nyilvánosan megszégyenítette. 

Egyetemi évei előtt – ahol férjét, Vilmos herceget is megismerte – Katalin hercegné sok diákhoz hasonlóan nyaranta munkát vállalt, amit szorgalmasan végzett, egy kollégái által elsütött ízléstelen tréfa miatt viszont nyilvánosan szégyenült meg, amit akkor nagyon a lelkére vett, ma már viszont vélhetően csak mosolyog rajta - olvasható a Mirroron.

Az ifjú Kate Middleton nem babyszitterkedett vagy animátorként keresett magának zsebpénzt, de nem is pincérnek vagy árufeltöltőnek állt. Olyan munkával szeretett volna pénzt keresni, ami közel áll  a szívéhez, így hogy közben a hobbijának, a vitorlázásnak hódolhasson, így aztán a nyílt vizen töltötte a nyarat.

Katie Nicholl Kate: The Future Queen című könyve szerint Katalin hercegné a southamptoni Challenger jachtflottán dolgozott fedélzetmesterként, amit akkori főnöke, Cal Tomlinson kapitány emlékei szerint nagyon profin csinált, minden nap magabiztosan és keményen dolgozott.

A kis Kate kollégáinak viszont maradt ideje és energiája arra, hogy egy ízléstelen poénnal hozzák forró helyzetbe a lányt.

Katalin egyik feladata az volt, hogy a hajó utasai számára biztonsági bemutatót tartson a mentőmellény használatáról.

Egy alkalommal azonban a munkatársai egy rakat óvszert rejtettek az általa használt mentőmellénybe, így mikor prezentáció közben Katalin szétnyitotta azt, kondomcunami zúdult ki belőle.

A The Future Queen című könyve szerzője szerint Katalin fiatal kora ellenére egész jól kezelte a váratlan és kínos helyzetet, de azért nem érezte magát komfortosan.

„Nem zökkent ki, de picit elszégyellte magát és zavarba jött. Talán kicsit komolyabban vette a poént a kelleténél, először megsértődött, de miután megnyugodott, ő is nevetett az egészen"

– írta Katie Nicholl.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás