promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szulák Andrea pajzánul izgató képet töltött fel magáról, barátnőjét is rávette egy kis rosszalkodásra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szulák Andrea hiába közelít a hatvanhoz, nőies kisugárzása mit sem csillapodik.

Szulák Andrea a magyar médiaélet megkerülhetetlen alakja, aki annak ellenére, hogy mennyien ismerik sosem teregette ki a magánéletét és mindig meg tudott maradni annak a vagány és erős tartással rendelkező nőnek, aki bárkit ki tud osztani, vagy épp ellenkezőleg: el tudja csavarni a fejét.

Van aki a tévéműsorokban szerette meg, van aki a msorvezetői képességéiért rajongott, van aki pedig egyszerűen a hangjáért van teljesen oda. Azt viszont kijelenthetjük, hogy sokakat sokféle módon szórakoztatott.

Andrea még ma is nagy népszerűségnek örvend, saját weboldalán egyébként lehetőség van arra is, hogy saját, privát koncertet igényelni, az eddigi nagyszerű műsorai alapján összeválogatott repertoár alapján, különböző stílusokban.

Szerencsére azonban a pihenésre is van ideje a művésznőnek, ugyanis korrekten vezetett Instagram profilján általában beszámol arról, ha valami jó történik vele, vagy csak egy kis időre kiszabadul a mikrofon mögül.

Most épp Balatonszemesről jelentkezett be, ahova egy régi, nagyon kedves barátnője kísérte el. Az idő nekik kedvezett, ugyanis a vitorlázást választották programnak, amihez nem meglepő módon fürdőruhában vágtak neki.

Szulák Andi éveket letagadhatna a korából, csodálatosan állt a már lebarnult bőrén az ízléses bikini: igazi díva megjelenést kölcsönzött neki. A poszt amellett, hogy igen szemetgyönyörködtető, fontos üzenetet is hordoz: miszerint a világon a legnagyobb kincs az igaz barátság, ő pedig gazdagnak érzi magát, hogy ilyen csodás barátnője van, akivel már 30 éve vigyáznak egymásra.

A kommentelők sem győztek ámuldozni, rengeteg pozitív és szerető üzenetet kapott, amiben dicsérik és arra bíztatják, hogy használjon ki minden percet a pihenésre.

A fényképet itt tudjátok megtekinteni, garantált nyári hangulat fog majd el tőle:

[[vid1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás