promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andit egy gazdag, idős pasi cserkészi be? Már úton van a Nagy Ő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még nem lehet tudni, hogy Tóth Andi kit fog választani, de az biztos, hogy már túl van Marics Petin.

Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata a végére már meglehetősen viharosra sikerült. Még nagyban zakatolt a Sztárban sztár kilencedik évada, amikor bejelentették, hogy ez nem megy nekik, és külön folytatják tovább.

Mivel továbbra is zsűrizniük kellett a TV2 műsorában, ez azért okozott nekik kellemetlen pillanatokat, de fogjuk rá, hogy profin kezelték. Azt azért tegyük hozzá, hogy a közönség pont Tóth Andi és Marics Peti viselkedése alapján szúrta ki, hogy valami baj van, aztán az énekesnő színt vallott.

Valószínűleg az sem esett jól az énekesnőnek az elején, hogy rögtön a szakításuk után elkezdtek arról pletykálni, hogy Marics Peti összejött Kovács Gyopárral. A Valmar előadója és a színésznő között egészen biztosan alakul valami, de még nem erősítették meg nyilvánosan, hogy együtt vannak. Marics Peti közben már megszokta, de Kovács Gyopárnak nehéz volt, hogy állandóan valami pletykát húznak elő róla.  Ki is jelentette, hogy a nyilvánosság előtt továbbra is „színésznői minőségben” szeretne létezni.

Tóth Andi közben már rég túl van a Valmar énekesén, és a saját vállalkozását építgeti. Az előadó útnak indította a nagy álmát, a Backoff ruhamárkát. Annyi biztos, hogy nem az átlagvásárlókat szeretné megcélozni, mivel egy sima póló is 17 ezer forintba kerül nála. Tóth Andi persze úgy van vele, hogy a minőséget, valamint az egyediséget meg kell fizetni, és bejelentette, hogy ennél jóval drágább ruhák is jönnek majd.

Úgy néz Tóth Andi vállalkozása sínen lesz, de vajon mi helyzet a szerelemmel? Valószínűleg sokan el fognak mosolyodni, mivel nem hisznek az ilyesmiben, de ennek egy Lilla King nevű látnok nézett utána.

„Két eget rengető szerelem vár rá, amelyek közül ő választ majd: az egyik egy idősebb férfi, akivel van esélye a harmóniára, sőt költözést is látok, és segítené a vállalkozásában. De van itt egy fiatalabb is”

- mondta a Jósnő a Borsnak.

Szerintünk ebből azt is ki lehet hámozni, hogy Tóth Andira egy menő és gazdag vállalkozó fog lecsapni, aki jóval idősebb nála. Lehet már neki is ez lenne a zsánere, mivel most a ruhamárkájára koncentrál.

A látnok hozzátette, hogy Tóth Andi számára a következő szerelem lehet az igazi, szóval fel kell készülnie mindenre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás