promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Infláció ide vagy oda, Tóth Andi pofátlanul drága ruháit veszik, mint az árstopos cukrot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi sajátmárkás ruháit aranyáron vesztegetik.

Megnyitott a Backoff, Tóth Andi ruhamárkája, aminek a napokban volt a bemutatója. Az énekes a közösségi oldalán élcelődött azzal, hogy miért nem hívták meg a sajtó képviselőit. Andi azután rakott ki ezzel kapcsolatban Insta Story-kat, hogy a bulvármédia megírta, hogy már a bemutató napján kirabolták őt.

„Bűn ennyire retardáltnak lenni. Engem az ég világon senki nem rabolt ki, Isti kocsijából kiegészítőket, cipőket, más ruhadarabokat loptak el, a Backoff köszöni szépen, teljes egészében jól van. Lehet megsértődtek, hogy nem hívtuk el őket. A Glamourt viszont természetesen igen, mert nem olyan szenny, mint ti”

Andi még azt is elárulta a követőinek, hogy a sajtó képviselői olyan kérdésekkel hívogatták a résztvevőket, hogy történt-e valami gond a bemutatón, vagy érte őket bármilyen negatív tapasztalat.

Kíváncsiak voltunk, hogy milyen árak vannak Tóth Andi sajátmárkás ruháira. Hozzá kell tenni, hogy mindegyik darab uniszex, lezser, tükrözi az énekesnő stílusát:

  • egy sima fehér vagy fekete póló Backoff felirattal 19.900 forintba kerül;
  • ha valaki arra vágyna, hogy Tóth Andi cigifüstös képe is rákerüljön a pólóra, annak sem kell többet fizetnie 19.900 forintnál;
  • ugyanilyen formában érhetők el a trikók is, amit 14.900 forintért kínálnak az oldalon;
  • a Backoff feliratú melegítőnadrág már borsosabb áron, 24.900 forintért kapható;
  • Andiék persze olyanokra is gondoltak, akik nem tehetik meg, hogy 20 ezret költsenek egy pólóra: nekik találták ki a divatmárka legolcsóbb darabját, a Backoff zoknit, ami 5900 forintért vásárolható meg.
  • (Ha regisztráltok, a fenti árakból 10% kedvezmény érhető el klubtagként)

 

Hogy miért ilyen pofátlanul drága minden, nem nehéz kitalálni. Amint rákerül, hogy Backoff, máris aranyáron mérik őket. Szóval ha valaki arra vágyik, hogy egy Tóth Andi tervezte zokniban menőzzön a villamoson, annak bizony ki kell perkálnia érte a közel 6 ezer forintot.

Ezek a ruhák azonban olyannyira nem tűnnek ki semmivel sem a többi közül, hogy nagyon könnyen lehet hamisítani őket. Bizonyára nem telik majd bele sok időbe, mire valaki hamis Backoff-termékeket fog árusítani, de aki csak nem tudja kifizetni a 20 ezer forintot a hőn áhított pólóért, egész egyszerűen vesz egy sima fekete vagy fehér pólót, rányomatja, hogy Backoff, aztán máris jól érzi magát. Egyelőre viszont úgy tűnik, a magas árak és a rekordmagas infláció nem akadályozza az embereket abban, hogy megvegyék a Backoff ruhadarabjait, ugyanis úgy hírlik,

veszik őket, mint a cukrot.

Erdélyi Mónika természetesen ott volt a Backoff megnyitóján, és készített egy videós összeállítást Andiék ruháiról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás