promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikót átlátszó ruhában fotózták, intim titok tárult fel a kíváncsi szemek előtt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó átlátszó ruhája mindent megmutatott.

Bár hazánkban eléggé erősen visszavett az erejéből a nyár, visszavonulót fújt a hőség, ez még nem azt jelenti, hogy nem tudunk olyan helyre szervezi a nyaralásunkat, ahol ne lenne veőfényes napsütés, kellemes meleg, és vízpart. Nádai Anikó és féjre most éppen a tenger mellett piheni ki a fáradalmakat, egy rendkívül festői, szinte mesébe illő helyen vakációznak.

Az RTL műsorvezetője már számos képet rakott ki a közösségi oldalára, de egyik sem volt olyan bevállalós, mint a legutóbbi. Nádai Anikó ugyanis ezen átlátszó ruhát visel, és bizony tényleg minden látszik, ami alatta van; gyakorlatilag egy intim titokról rántja le a leplet.

A Házasodna a gazda műsorvezetője bár háttal látható a képen, attól még igen sokat megmutat magából a kíváncsi szemeknek - de persze semmivel sem többet annál, mint amit egyébként is látni lehetne egy strandon. Nádai Anikó hófehér ruhadarabokat visel az átlátszó, csipkés felső alatt, kezében pedig egy pálmafa ágát tartja, amit maga után húz a vizen. A követői odáig vannak ettől a képtől, nem győzik dicséretekkel, bókokkal záporozni kedvenc hírességüket.

Azt persze nem tudni, hogy Anikó és férje helyileg merrefelé nyaralnak, de biztos sokan kíváncsiak lennének rá; bár ez olyan helynek tűnik, ahová nem lenne túl pénztárcabarát eljutni. Nádai Anikóra most többen irigykedhetnek azért, mert egy ilyen álomszép helyen lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás