promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó ruhája a legizgalmasabb ponton nyílt szét, ennél többet már tényleg csak a férje láthat
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó izgalmas fotót rakott ki magáról.

Nádai Anikó újabb fotókkal halmozta el a közösségi oldalát, ugyanis férjével, Hajmásy Péterrel Szlovéniába utaztak, hogy a Bledi-tó mellett pihenjék ki magukat. A műsorvezető igen izgalmas képet is megosztott a követőivel, amin a ruhája szétnyílt egy olyan helyen, ahová sok férfi rajongója szívesen betekintést nyerne.

Az RTL csinos televíziósa egy egyberuhát visel az alábbi képen, aminek az alsó része egy szoknya. Ahogy Anikó a mesés tájjal fotózkodott, nem vette észre, hogy oldalt olyannyira kikandikál a bal lába, hogy majdnem kilátszódott már az alsóneműje is.

A követőit szemmel láthatóan elkápráztatta ez a kép, volt, aki megjegyezte, hogy úgy néz ki rajta, mint egy kamaszlány. Biztos sokan irigykednek most a boldog házaspárra, hiszen valóban egy csodálatos helyen nyaralnak. Szerencsére Szlovénia nincs olyan messze tőlünk, bárki elmehet megnézni a Bledi-tót, és fotózkodhat azokon a helyeken, ahol Nádai Anikó.

A műsorvezető persze nem csak a szoknyás képet tette ki magáról, megosztott egy olyat is, amihez semmiféle filtert nem használt. Miért is tett volna, hiszen ez a táj önmagában olyan gyönyörű és festői, hogy vétek lenne bármiféle technikai korrektúrát ráerőszakolni.

Mindkét képet itt nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás