promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hozzátapadt a ruha a karjához, a bugyijáig felhúzta koncert közben az ismert énekesnő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő gyakran kerül ilyen fura szituációkba.

Manapság már nem menekülhetünk meg olyan szituációk elől, amikor valaméle hiba történik a ruházatban, vagyis egy-egy esemény nagyon félremegy, ennek bizony az interneten is nyoma lehet a közeljövőben. És bizony a YouTube-on milliószámra töltenek fel ilyen felvételeket, ráadásul a legnagyobb sztárokkal is megesik ez, többek között Margot Robbie, a Barbie sztárjáról is lehet keresni ilyen felvételeket a legnagyobb videómegosztó portálon. Általában a ruha rakoncátlankodik, kilóg a bugyi vagy éppen a melltartó nyúl túl egy kicsit azon a határon, amit régebben még megszoktunk.

Az énekeseknél, vagyis azoknál, akik gyakrabban fellépnek színpadokon, sokkal többször esik meg, mivel állandóan millió telefon kereszttüzében kell megcsinálni a showműsort. És bizony van, hogy valami nem jön össze.

Taylor Swifttel pedig nagyon sokszor megesett már, hogy a színpadon váratlanul a ruhája megadta magát. Sok énekesnő ilyenkor azonnal zavarba jön, elcsuklik a hangja, de legalább is érezni lehet, hogy hirtelen zavar keletkezik az erőben. Ám nem így Taylor Swift, aki legendásan profin kezeli ezeket a ruhákkal kapcsolatos hibákat is a színpadon. Nem zökken ki a ritmusból, sőt, ő még a showelemek közé is felveszi a hirtelen akciót. Minden olyan, mintha meg lenne rendezve, pedig nincs, pedig nem is olyan régen el is szakadt az élő adásban a ruhája.

Többször megesett már vele tehát az, hogy a ruhája kurtán és furcsán nem úgy viselkedett, ahogy azt korábban elvárték volna tőle. Megesett például, hogy a harisnyakötője hibásodott meg, és az is, hogy a szoknyáját váratlanul felfújta a szélgép a színpadon (ezt IDE kattintva elérhetitek), és olyan is megesett nem is olyan régen, hogy a ruháját véletlenül felhúzta a színpad közepén,, és a fehérnemű is látszódott. Ám egy pillanatra sem zökkent ki a ritmusból, és azonnal kapcsolt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás