promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix rendkívüli híre letaglózta az embereket, másra számított a világ
Borítókép:  Profimédia - Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevesen számítottak erre.

A Netflix az elmúlt időszakban számtalan újítást vezetett be, miközben szigorítás is érkezett a streamingóriás palettájára. Ilyen volt például a jleszómegosztás körüli újítás, amely óriási port kavart a médiában is, illetve a felhasználók otthonaiban is. A Netflixnek végül a később érkezett statisztikák szerint bejött a változtatás/szigorítás, mivel rengeteg új előfizetést nyertek ezzel a lépéssel. És miközben folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb sorozatok és filmek.

Ám sokan teszik fel a kérdést, hogy akkor végülis melyik minden idők legnézettebb alkotása a Netflixen? Találgatások biztos, hogy vannak, itt a Stranger Things vagy éppen a Wednesday, vagy éppen még mindig a Squid Game? De lehet, hogy új trónkövetelők érkeztek, és már a királyt is letaszították a helyéről. Úgy látszik, a győzelemért élesedik a küzdelem, és valami nagyon nagy dobás kell, hogy változás történjen.

De mégis mi a helyzet a legnézettebb műsorok esetén a Netflixen?

Az IGN írta meg a Netflix közleménye alapján, hogy a lista megint kikerült. A heti toplisták mellett pedig ott van a minden idők legnézettebb sorozata lajstrom is, amely bizony óriási érdeklődésre tart számot. A most közölt toplista adatai egy összevont statisztika alapján mutatják a helyezetteket, vagyis az alapján állnek össze, hogy mennyien tekintették meg a filmeket és sorozatokat, illetve hogy az első három hónapban mennyi időt töltöttek el a nézők az adott tartalmakkal.

Az IGN a Games Radar gyűjtését is sorvezetőnek vette.

A lajstrom pedig sokakat letaglózott, hiszen sokan a Wednesdayt várták az első helyre.

Ez alapján pedig úgy fest a lista, hogy az első helyen a Nyerd meg az életed (265,2M) szerepel, míg a másodikon a Wednesday első évada (252,1M), a harmadikon pedig a Stranger Things negyedik évada (140,7M), míg a negyediken a Jeffrey Dahmer – Szörnyeteg (115,6M). A lista további elemei az IGN oldalán nézhetők meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás