promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz kínos bakiján röhög a fél ország, most durván leégette magát a botrányhős?
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekoszt nem kímélik a kommentelők, kapja a beszólásokat.

Alekosz egy igazi jelenség, egyszerűen nem lehet elmenni mellette szó nélkül. A botrányos megnyilvánulásai mindig nagy port kavarnak, hatalmas kiakadásokat tud szítani velük, mégis ahogy telnek az évek, úgy lesz egyre több rajongója, ugyanis az emberek kezdik felismerni, hogy a szövegeivel ő egy olyan egyedi, hatáskeltő humort és szórakoztatófaktort képvisel, amire más nem képes ebben az országban – bár még így is akadnak elég durva véleménynyilvánításai.

Alekoszt lassan kezdi teljesen visszafogadni a kegyeibe a televíziózás, ugyanis feltűnt a TV2 Szerencsekerék című műsorában, ráadásul hamarosan az Ázsia Expressz következő évadában is láthatjuk őt. Úgy tűnik, hogy kifejezetten szépen mennek a dolgai, hiszen nemrég a sztárságára hivatkozva ingyen klímát kért, és meg is kapta, ráadásul az iszogatásai során feltöltött videói alapján a lehető legjobb életét éli – sőt, nemrég elment egyet bulizni, ahol rengeteg fiatal rajongó dicsérgette őt.

Alekosz a minap ismét iszogatós, szivarozgatós, zenét hallgatós, elmélkedős videókat rakott ki magáról a közösségi oldalára, de vétett egy kellemetlen bakit, ami miatt több beszólást is kapott.

Tegnap este, éjfél után mindössze percekkel Alekosz kirakott egy felvételt, amiben azt mondja, hogy szeretné méltó képpen lezárni ezt az utolsó, júliusi estét. Ezzel az a baj, hogy július 31 napos, vagyis nem az utolsó júliusi estéről volt szó, hanem az utolsó előttiről, így a híresség meg is kapta beszólásként, hogy nem ismeri a naptárat, vagy csak annyira berúgott, hogy már azt se tudja, milyen nap van.

Persze ez nem egy eget rengető, hatalmas hiba, de azért rendesen kapta az oltásokat miatta, és ez főleg azért lehet, mert Alekosz ritkán bakizik, így a rosszakarói, ellenségei rögtön ráugranak még a legapróbb dolgokra is. Itt lehet megtekinteni a fent említett videót, ami valószínűleg hamarosan lekerül a botrányhős közösségi oldaláról, hiszen ilyenkor rendszeresen csinálja azt, hogy mámorosnak tűnő állapotban megosztja ezeket a felvételeket, majd később letörli őket:

Ha pedig valakit érdekel, az itt megnézhet Alekosszal egy interjút is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás