promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz részeg élőzését lengén öltözött barátnőjének kellett megfékezni, teljesen elszabadult az ágyban
Borítókép:  Youtube - Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz beállt azon sztárok sorába, akik egy kis dajdajozás után beköszönnek a rajongóiknak és érdekes történetet mesélt el.

Érdekes dologra figyelhettek fel Alekosz rajongói, ugyanis egy még tőle is szokatlan videó látott napvilágot a valóságshow sztár saját keze által. Egy szemmel láthatóan jól sikerült buli után jelentkezett be, a saját ágyából. Ahogyan azt mostanában megszokhatták azok, akik követik a videóit, ismét vele volt kedvese is, akit szintén nem a szégyenlősségéről ismerhet a közönség. Szívesen szerepel Alekosz videóiban, mindig rajongva néz a kedvesére, most azonban szemmel láthatóan fáradt volt és jobban örült volna a videókészítés helyett egy kiadós alvásnak.

Erre már valószínűleg rá is készült, mert a szemfüles nézők kiszúrhatták, hogy a hölgy bizony egy szál melltartóban fekszik és hiába próbálja Alekosz maga felé tartani a kamerát, látszik, hogy bugyit már nem visel

Réka egyébként nem zavartatja magát, éppen egy kis édességet tol magába, majd egy ponton elfárad és megpróbál aludni. Alekosz azonban mellette sztorizgat, így egy idő után ezt megunva saját kezével fogja be a száját, minden kommentár nélkül, jelezve, hogy elég volt mára a celebkedésből.

Alekosz veszi is a lapot, mivel végetér a videó. Egyébként Alekosz történetének a gerincét a rajongóival való általános interakciók teszik ki: mikor kik és milyen kérdésekkel szoktak hozzá érkezni, mik a leggyakoribb témák, amiről érdeklődnek nála.

Tudvalevő, hogy szereti, ha az emberek felismerik és odamennek hozzá, bárkivel szívesen készít képet és vált néhány kedves szót, azonban a mostani eset különösen melengette a szívét: egy 11 éves udvarias kisfiú elegyedett szóba vele, akit nem a sztár fellépései, vagy szereplései érdekeltek, hanem egy kevésbé ismert videós sorozatából ragadott ki egy részletet: Kiss Ernő Dandártábornokról szeretett volna többet megtudni.

A videót itt tudjátok megtekinteni, Alekosz és barátnője, Réka tolmácsolásában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás