promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mr. Bean lánya a világ elé tárta a csodálatos bimbóit, és már nem törődik az apja véleményével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rowan Atkinson kapcsolata egy ideje eléggé megromlott a lányával.

Rowan Atkinson lányát anno Lily Atkinson-nak hívták, de miután a kapcsolatuk elmérgesedett, felvette az édesanyja vezetéknevét, így már Lily Sastryként lehet megtalálni mindenhol. Lily 1995-ben született Londonban, Rowan Atkinson második gyermekeként. Édesanyja Sunetra Sastry sminkesként dolgozott, akivel Rowan 1990-ben házasodott össze.

Lilynek van egy bátyja is, Benjamin, aki 1993-ban született, és szintén színész lett, mint az édesapja. Lily zenei tehetségét közben már kiskorában felfedezték, így zongorázni tanult, később pedig érdeklődni kezdett a burleszk műfaj iránt.

Lily gyermekként kezdett el színészkedni, és több filmben is szerepelt apja mellett, például a Mr. Bean nyaralban (2007) és a Johnny English újratöltve (2011) című vígjátékokban. Persze ennek már hátat fordított.

Lily édesapja és édesanyja 2015-ben váltak el, miután Rowan Atkinson egy fiatalabb nővel, Louise Forddal költözött össze. Lily annyira megharagudott apjára a válás miatt, hogy eldobta az Atkinson vezetéknevet, és azóta anyja leánykori nevét használja, ahogy fent is említettük. Lily az apjával nemigen áll szóba, és saját karrierjét építgeti.

Sastry anno nagyon kedvelte Mr. Bean bohókás karakterét, és azért vannak szép emlékei az apjáról, de mégis minden összeomlott közöttük. Hogy valaha is ki fognak-e békülni, az a jövő zenéje.

A fiatal lány elsősorban a londoni színházakban lép fel énekesnőként és burleszk táncosként. Több saját show-t is rendezett, amelyekben humorral és olykor pikáns erotikával vegyítette a zenét.

Elmondható, hogy Lily egy igazi művészlélek, de azt sem veti meg, hogy bimbót villantson melltartó nélkül az egész világnak. Sokak szerint tényleg nagyon hasonlít az apjára, és a rajongók remélik, hogy egyszer ki fognak békülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás