promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több mint 300 férfival és nővel hancúrozott egy év alatt a modell, aki a kívánatos kebleivel bárkit el tud csábítani
Borítókép:  Annie Knight official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A felnőtt filmes Annie Knight őrülten aktív az ágyban, és nem tudja visszafogni magát.

Sok felnőtt filmes van az iparban, akik igyekeznek kihozni magukból a maximumot. Ugyebár ez az a munka, amibe egy idő után azért bele tud igazán fáradni az ember. Persze ez attól is függ, hogy mennyire imádja a testiséget valaki. Akadnak olyan pornósok, akik még 40 év felett is érzik magukban az energiákat, amik szabályosan kirobbannak belőlük.

Nem tudni, hogy a felnőtt filmesek fejben tartják-e a listát, hogy mennyi emberrel kellett ágyba bújniuk az évek során. Sokan abszolút kellemetlennek tartják ezt, és nem is válaszolnak az efféle kérdésekre.

Annyi biztos, hogy az OnlyFans sztárja, Annie Knight azt állítja, hogy Ausztrália szexuálisan legaktívabb nője. Persze ő még 26 éves, szóval pont a legkiéhezettebb korban van.

Ahogyan a Daily Mail beszámolt róla, a modell nem olyan rég aThe Kyle and Jackie O Show-ban számolt be arról, hogy egyetlen év alatt 300 férfival és nővel feküdt le. Ez azért abszolút nem semmi statisztika. Lehet ő a legaktívabb felnőtt filmes a szakmában?

Annie bevallotta, volt olyan, hogy egy nap alatt öt különböző emberrel is ágyba bújt. Van egy törzsvendég listája is, akikkel imádja a legkülönfélébb dolgokat kipróbálni.

A bizarr a történetei között volt olyan is, hogy egy éttermi asztal alatt csinálta a huncutkodást valakivel. Annie Knight nem is tagadta, hogy imádja, ha valaki nyilvános helyen teszi a magáévá. Szerinte minél extrémebb a szeretkezés, annál jobb.

A kívánatos testű modell egy valamit utál csak az ágyban, és az az ölelkezés! Jöhet róla néhány igazán vadító fotó?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás