promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Velőtrázó meglepetés fogadta az új háza falában, azonban ami ezután következett az az igazi szívleállás
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felújítás során rengeteg váratlan meglepetéssel szembesülhetünk, azonban itt legtöbben a trehány szakikra, az összetört csempékre, vagy az elmért bútorokra asszociálnak.

Azonban mi történik akkor, ha vagy a mi figyelmetlenségünkből, vagy az ingatlanos, esetleg előző tulaj sumákolása miatt valami olyan rettenettel is számolnunk kell, amire legvadabb álmainkban sem vagyunk felkészülve? Ez történt a videóban szereplő férfival is, aki már a beköltözés pillanatától furcsa hangokat hallott a ház különböző részeiből. Mivel nem tudta mire vélni a kísérteties kaparászást és a fal kopogtatásával sem ment semmire, így hivatásos segítséget kért és kihívott egy állatok irtásával foglalkozó céget, hátha tudnak megoldást találni a kísérteties zajokra.

A rejtélyt végül megfejtette a szakember és nem túl bíztató híreket közölt az új tulajdonossal. A falban lévő kaparászás patkányoktól ered és a probléma bizony már eléggé eleszkalálódott. A kétségbeesett férfi azonban rögtön segítséget is kap, egy kis bevágással meg lehet fékezni az elszabadult rágcsálókat. Végül vágnak egy lyukat a falon és megkezdik a folyamatot. Azonban itt jön a csavar és a videó legmegdöbbentőbb része:

A rágcsálók eltávolításához egy nem annyira megszokott eszközt hív segítségül, ami egy hatalmas kígyó. A falon megejtik a szóban már megbeszélt bevágást (és emellé még egyet) és ebbe engedik be a vérszomjas hüllőt. Mielőtt azonban elborzadnánk: ritka humánus módja ez az állatok kiűzésének, ugyanis a parkányok félnek a kígyóktól és maguktól menekülni kezdenek. A bementi lyuk mellett vágott másik lyuk alá helyezett vödörben pedig szép sorban, egymásután kiesnek a patkányok a falból, kiszaladnak onnan.

Így nem esik bajuk, azonban a falban tekergőző kígyó miatt biztosak lehetnek benne, hogy nem marad ott egy kóbor példány sem és a férfi, aki a rágcsálóirtást kérte, végre fellégezehet. Reméljük a patkányokkal a továbbiakban humánus módon jártak el.

Itt tudjátok megnézni a hidegrázós videót, ki az aki egyből visszaadná a lakását, ha ilyet találna benne?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás