promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észbontó dolog lapult egy nagymama pincéjében, még a rendőrség álla is leesett az egésztől
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagymama akart szerezni egy kis mellékest a nyugdíja mellé.

Az emberek imádják az úgynevezett „pincés” videókat a TikTok-on. Ugyebár sokszor találni olyan pincéket, vagy akár padlásokat, amik nincsenek kipakolva. Természetesen nem szabad rögtön mindent a kukába dobni, mivel lehet valami igazán értékeset tartunk a kezünkben.

A New York-i Fordham Egyetem jogi professzora, John Pfaff épp a szülei padlásán kutakodott, és nem is emlékezett rá, hogy itt bizony el van téve egy Apple IIe típusú szerkentyű, ami ráadásul még működött.

Egy régóta elhagyatott kastély pincéjében például egy 1968-as Chevrolet Camaro RS-t találtak. A kocsi ráadásul elég jó állapotban maradt meg. Az első generációs Chevrolet Camarót 1967-1969 között gyártották, hogy kicsit odacsapjanak a Ford Mustang népszerűségének.

Egyszer egy fémhulladékokkal kereskedő férfi kezdte el kitakarítani egy nemrégiben elhunyt idős bácsi pincéjét. Amikor nekilátott a munkának, fogalma sem volt róla, hogy miket fog találni. A takarítás során több száz NASA-tól származó mágneses adathordozóra, illetve két számítógépre bukkant.

Mint kiderült, a férfi anno a NASA-nak dolgozott, de sajnos az adathordozók a penésznek köszönhetően használhatatlanná váltak.

Most azonban maradunk Magyarországon, mivel észbontó dolgot találtak egy gyöngyösi nagymama pincéjében. A 70 éves nő úgy akarta kiegészíteni a nyugdíját, hogy drogot árult.

A rendőrség megtartotta a házkutatást, és az egyenruhások egy táskában több mint 150 darab alufólia pakettre bukkantak, amelyekbe drogra utaló növényi törmelék volt csomagolva  - számolt be róla a Tények.

A nagymama ellen kábítószer-kereskedelem miatt indítottak eljárást a kihallgatása után. Meglátjuk, hogy a gyöngyösi drognagyit mennyi időre ültetik le. Most pedig a lenti videóban jöjjön még több bizarr dolog, amit eddig a pincékben találtak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás