promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos, durván eltorlaszolt ajtót talált az új háza pincéjében egy férfi, még a kutyái se mernek a közelébe menni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi pontosan tudja, hogy a felfedezése olyan, mintha egy nagyon félelmetes horrorfilmben lenne.

Aki szereti a horrorfilmeket, az pontosan tudja, hogy az ilyen rémisztő alkotásokban mindig vannak olyan pillanatok, amikor azt mondjuk, hogy mi biztos nem csinálnánk olyan hülyeségeket, mint a főszereplő. Tipikusan ilyen eset például az, amikor a filmben valaki talál egy titokzatos, lezárt ajtót valami hátborzongató helyen, és úgy dönt, hogy kinyitja azt – nos, következő történetünk hőse nem ilyen ostoba.

A minap Redditre került fel egy elég vérfagyasztó poszt, ami pillanatok alatt bejárta az internetet. Egy férfi leírta benne, hogy nemrég vett egy házat, és úgy hitte, hogy minden rendben van, de rendesen meglepődött, mikor a pincében olyasmit talált, ami sokaknak egyenesen rémálmokat okozna – de ő pontosan tudta, hogy mi az okos döntés ilyenkor, még akkor is, ha nagyon frusztráló.

A férfi egy rejtélyes ajtót talált a pincéjében, ráadásul rendesen el volt torlaszolva egy hatalmas szekrénnyel, mintha csak bezártak volna oda valakit, vagy valamit. Az újdonsült háztulajdonos kutyái nem mertek a közelébe menni, ráadásul szinte biztos, hogy nem a külvilágba vezet a kopott, régi nyílászáró, aminek a léte rengeteg kérdést vet fel.

A férfi fel is rakott róla egy elég félelmetes képet, a kommentelők pedig azonnal mondták neki, hogy nyissa ki, és derítse ki, hogy mégis mi van mögötte – de ő elég horrorfilmet látott ahhoz, hogy úgy döntsön, inkább a közelébe se megy, és nem bolygatja a dolgot.

Volt, aki felajánlotta a férfinak, hogy átmegy hozzá, és kinyitja az ajtót, míg egyesek azt javasolták, hogy szedjen össze pár havert, fegyverkezzenek fel, és élőben közvetítsék a nyitási akciót, de ő nem volt vevő ezekre az ötletekre, mivel szerinte sokkal nyugodtabb, ha elfelejti az egészet, és még csak nem is gondol rá – bár a kommentelők zöme azt mondta, hogy ők biztos, hogy nem tudnának ezek után abban a házban aludni.

Itt lehet megnézni a pincében felfedezett titokzatos, eltorlaszolt ajtót:

Aki pedig egy hasonló történeten alapuló horrorfilmet szeretne nézni, annak ajánljuk a Disney+ kínálatában megtalálható Barbár című alkotást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás