promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence szőrös férfiakkal való kapcsolatáról vallott három hölgynek
Borítókép:  YouTube - Istenest
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető mindig kendőzetlenül őszinte, és ma sem tett kivételt. A hölgykoszorú sem hozta zavarba.

Istenes Bence nyilvánvalóan szereti női vendégeit az Istenest című podcast műsorába hívni, mert olyankor mindig forró kicsit a talaj. A legutóbbi adásban Cinthya Dictatorral, Holdampf Lindával és Lábas Vikivel beszélgetett. Szó volt a Barbie filmről, a férfiasság témájáról és hogy a lányok milyen szempontokat tartanak fontosnak egy férfiban. Ilyenkor persze nagy nevetésekbe fullad a beszélgetés egy-két pontja, de a műsorvezető ahhoz is közelebb kerülhet kicsit, hogy valójában mire vágynak a nők.

 

Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője például a következőképpen nyiltkozott a férfiakról: 

"Egy férfi legyen tettleges, ne kényelmes legyen. Én azt látom, hogy mindenki belekényelmesedik azokba a helyzetekbe, amikbe mi nők belerakjuk őket. Mert mi is elkényeztetünk nagyon sok mindenkit..."

 

Istenes Bence egy ponton megosztotta a lányokkal a benne felmerülő kérdőjeleket, amik vélhetően évek óta kergetik:

"Szőr...a másik ami engem kiborít, tegnap a kasszánál fizettem, és előttem állt egy csávó és olyan szőrös volt a lába. Néztem és azon gondolkoztam...nekem nőként hozzá kéne érnem...hogy bírhatják a nők ezt a sok szőrt?"

A hölgyek megnyugtatták Bencét, hogy a nők többségét aligha érdekli, ha egy férfi szőrös. Noha ezen valamennyit bizonyára dob, hogy hogyan szocializálódtunk. Azt is elhangzott, hogy ha valaki igazán szereti a másikat, akkor minden anyajegyével és tökéletlenségével együtt is szeretni fogja. Ez igaz a férfiakra és a nőkre is.

Cinthya Dictator arra erősített rá a műsorban, hogy a férfiaknak egyáltalán nem kell tökéletesnek lenniük, mert ő például kifejezetten szereti, ha van bennük némi tökéletelenség

"Én sem szeretem ezeket a tipikus szépfiúkat. Szóval nekem is tetszik ha van benne valami furcsaság, ha nagy az orra, vagy valami fura...közhely, de tényleg a karizma... amiről végig a Viki beszélt az, hogy tudja mit akar. A Tomi ilyen, tudja mit akar és nagyon határozott."

Bár párválasztás tudományos oldalát a műsorban nem sikerült teljesen kivesézni, azért a lányok igyekeztek Bencét felvilágosítani a gyengébbik nem választási szokásairól. A műsorvezető csak azon a ponton dermedt le ijedten, mikor szóbakerült a 2020-as évek egyik retro trendje: a nők szőrös hónalja és lába. Úgy tűnik ez lesz Istenes Bence gyenge pontja, amiről eddig még keveset tudtunk. A teljes beszélgetés megtekinthető itt:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás