promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Körözött embercsempész rabolta el a világszép műsorvezető szívét? Sokan aggódnak új kapcsolata miatt
Borítókép:  youtube.com/@RebekaKarpati
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt napokban bombaként robbant a hír, hogy Kárpáti Rebekára, sok magyar tévénéző kedvencére ismét rátalált a szerelem.

A kapcsolat már nem újkeletű, először egy évvel ezelőtt keltek szárnyra a pletykák, miszerint a Frohner Ferenccel való szakítása után ismét rátalált a szerelem a fiatal szépségirálynőre. Rebekát főleg életmód és lakberendezéi műsorok vezetőjeként ismerhették a nézők, majd országos ismertséget az RTL Nyerő Páros című műsorában szerzett. A nézők nagyon megkedvelték őt és a párját, végig kedves és tiszteletteljes kommunikáció volt rájuk jellemző, így mindenkit meglepett, amikor két év után 2021 novemberében bejelentették, hogy nemcsak fontolgatják a szakítást, hanem már meg is lépték azt.

A sztárfodrász egyébként látható az RTL új párkereső műsorában, a Celebrandiban, amiben azt állítja, hogy 18 és 45 év között várja a jelentkezőket és elmondása szerint nyitott egy új kapcsolatra és szerelemre.

Azonban nemrégiben nyilvánosságra került Rebeka titokzatos párjának kiléte: Lénárd Ferenc, a Csíki sör tulajdonosa teszi boldoggá immár egy éve a szépséges hölgyet. Rebeka nem erősítette meg a férfi személyét, azonban az első pletykák után rengeteg szemtanú jelentkezett, akik megerősítették: bizony többször látni együtt a két fiatalt mind Magyarországon, mind pedig Erdélyben.

Sokan azonban nem tudnak felhőtlenül örülni a műsorvezetőnő szerelmének, ugyanis párja korábban több nemzetközi turpisságban is részt vett. Elég csak arra gondolni, ahogyan Amerikába jutott ki: a bukaresti nagykövetségen édesapja papírjait bemutatva kapott vízumot, majd ezt felhasználva ki is utazott és jó ideig ott élte az életét. A történet pedig itt kezd érdekes fordulatot venni: édesapját a kanadai határon át vitte be az Egyesült Államokban és saját elmondása szerint másoknak is segített eljutni az USA-ba.

Ebből egyszer egy komolyabb problémája is származott, ugyanis hiába az önzetlen segíteni akarás, sajnos lebukott: 3 nővel a kocsiban találtak rá és a törvény elé kellett (volna) állnia. Ehelyett azonban hazatért Székelyföldre és azóta sem tért vissza az Államokba. Elmondása szerint a lelkiismerete tiszta és bár azt állítják, hogy sztrippereket fuvarozott, ő erre biccesen úgy reagált, hogy akár apácák is lehettek, sosem derül ki. A férfi akkori menyasszonya kifizette az óvadékot, aki így szabadlábon védekezhetett és végül az országból is sikerült kijutnia, azonban arra sohasem tért ki, hogy hogyan. A nőt végül feleségül is vette, azonban már (értelemszerűen) nincsenek együtt.

A férfi egyébként született üzletember: működtetett már hotelt, a sörgyár mellé chipsgyárat is épített, megvásárolt egy bukdácsoló nyúlfarmot, amit szintén sikerrel üzemeltet, rendelkezik diplomata útlevéllel és rengeteg terve van a jövőre nézve is.

Esélytelen jogi csatározba került a Heineken sörgyárral is, amiből végül vesztesen került ki, azonban csak a név változott, a minőség maradt.

Ilyen mozgalmas élet után nem csoda, hogy örömmel pihen meg a nála 17 évvel fiatalabb Rebeka karjaiban. A múlt az pedig a múlt, egymás igazi arcát pedig csak ők maguk ismerik, így nyilván két felnőtt felelős ember vágott bele egy szerelmi kapcsolatba.

(Forrás: wikipedia.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás