promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi exét elmeizgatóan gyönyörű nővel fotózták, a nyílt utcán pajzánkodnak a szerelmesek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két fiatal szemmel láthatóan nem zavartatja magát a nyilvánosság előtt, le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért.

Egy bevállalós fotózás keretében mutaták meg az egymás iránti érzéseiket és mit ne mondjunk: a képekről sugárzik a szerelem és az erotika. Szabó Ádám két évig alkotott egy párt Tóth Andival és bár egy ország imádta őket egy párként, végül ennek a kapcsolatnak szakítás lett a vége. A sajtó rengeteget cikkezett róluk, mindenki tudni akarta, hogy mi vezetett ahhoz, hogy az ország egykori álompárja ennyire hirtelen és mindenféle előzetes jel nélkül véget vetett a kapcsolatnak.

A szituációt elegánsan kezelték, Andi azt nyilatkozta, hogy sok sikert és boldog életet kíván az exének, akit tehetségesnek tart, de nem tartja lehetségesnek, hogy egyáltalán haveri kapcsolat is maradjon közöttünk, nem szép elválásként jellemezte a búcsút. Ádám is hasonló véleményen volt, aki szintén ugyanezeket a tiszteletköröket futotta le az újságírókkal és csupa jót mondott exéről, azonban ő is a no contact-os távolságtartást szorgalmazta.

Ádám életébe aztán bekopogtatott a szerelem, egy gyönyörű szőkeség, Farkas Jennifer személyében. A hölgy énekesnőként tevékenykedik és idén áprilisban hatalmas bejelentést tettek: közös együttest alakítottak, melyben mindketten megcsillogtathatják tehetségüket és az életnek ezen a területén is közösen tudnak alkotni. Izgatottan jelentették be az oldalukon a közös munkát:

"Az élet minden területén összeforrtunk. Szeretnénk bejelenteni, hogy közös munkába kezdtünk, elindítjuk a Push The Jade formációnkat! Kérlek titeket nézzétek végig a videónkat és bízzatok bennünk, hogy amit hamarosan hozunk az tényleg őszinte és szívből szól nektek! Nagyon várjuk már, hogy megmutathassuk az első közös dalunkat, ami formabontó és igazán egyedi, az eddigi visszajelzések alapján! Hisszük, hogy ez egy nagy és hosszútávú dolog kezdete"

Élménydús volt ez az időszak a fiataloknak, ugyanis nemsokkal ezelőtt egy nagyon aranyos lánykérés volt terítéken, ahol Ádám pingvinjelmezben kérte meg a szíve hölgyét, mondván, hogy a pingvinek is egy követ adnak a párjuknak, akikkel az egész életüket leélik és nagyon megkapóak találta ezt a hasonlatot.

Tóth Andi szerelmi élete sajnos nem alakult ilyen sikeresen, mert bár ő is továbblépett,új választottjával Marics Petivel végül szintén nem maradtak együtt.

Itt nézhetitek meg a forró hangulatú képeket, azt mindenképpen megállapíthatjuk, hogy Ádámnak piszok szerencséje van a nőkkel, mivel mostani választottja is igazi ikon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás